Kurban bayramında vatandaşın rahat şekilde dini vecibesini yerine getirebilmesi için her türlü önlemi alan Çukurova Belediyesi, kurban satış ve kesim yerlerini belirlemesinin yanında vatandaşa verilecek hizmetlerin de hazırlığını tamamladı.

EMRAH KOZAY "KURBAN KESİMİ ÜCRETSİZ"

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay ise vatandaşa Kurban Kesiminin ücretsiz olacağı müjdesini verdi. Tüm vatandaşların kurban bayramını şimdiden kutlayan Başkan Emrah Kozay şu açıklamayı yaptı:

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay

"Değerli Çukurovalılar, Çukurova Belediyesi olarak, Kurban Bayramı süresince kurban satış noktası olarak belirlediğimiz Yüzüncüyıl Mahallesi Fuar Alanı yanındaki alanda kurban alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ücretsiz kurban kesim hizmetimiz ise bayramın birinci ve ikinci günlerinde, 08.00-17.00 saatleri arasında Yurt Mahallesi Sosyete Pazarı İçi, Toros Mahallesi Semt Pazarı, Huzurevleri Mahallesi Semt Pazarı, Beyazevler Mahallesi Miraç Camii Yanı ve yine Yüzüncüyıl Mahallesi Fuar Alanı yanındaki alanda verilecektir. Kurban kesim hizmetlerimiz dini kurallara uygun olarak gerçekleştirilecek ve her kesim noktasında yeterli sayıda din görevlisi, kasap, veteriner hekim ve sağlık ekibi görev alacaktır. Sizlerin huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Kurban Bayramı'nın Çukurova’mıza, ülkemize ve dünyaya barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum."

Oya Tekin'den Sokak Hayvanları Yasası Açıklaması Oya Tekin'den Sokak Hayvanları Yasası Açıklaması

Çukurova'da Kurban Satış ve kesim yerleri

Editör: Murat BERHUN