Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, pazar günü Devlet Bahçeli’nin teşrifleriyle, “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temasıyla Mersin’de düzenlenecek mitinge partili-partisiz tüm vatandaşların davetli olduğunu bildirdi.

Adana günlerdir Mersin mitingine hazırlandı

MHP Adana İl Başkanlığı ve bağlı teşkilatların tamamı 18 Aralık Pazar günü Mersin’de yapılacak olan mitinge yoğunlaştı. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Mersin mitingi için adeta seferberlik ilan ederek tüm teşkilatları ve kadroları harekete geçirdi. Günlerdir devam eden çalışmaların son aşamaya geldiğini belirten Avcı “MHP Adana teşkilatları olarak Mersin mitingimize hazırız!” mesajı verdi.

Avcı yaptığı açıklamada, “Komşu ilimiz Mersin’de düzenlenecek olan mitingimizle ilgili teşkilatlarımızla, kadrolarımızla, belediyelerimizle, Ülkü Ocaklarımızla, diğer sivil toplum kuruluşlarımızla günlerdir yaptığımız çalışmaları tamamladık. Büyük buluşmaya, büyük heyecana artık saatler kaldı; MHP hazır, Adana hazır!” diye konuştu.

Ortak coşkuya davet!..

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Türk Milletine olan sarsılmaz inancıyla, milli iradeye eşsiz saygısıyla, en zor zamanlarda çözüm üreten büyük devlet adamı kimliğiyle aziz milletimizin gönlünde taht kuran Türkmenbeyimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’yi  Mersin’de büyük coşkuyla karşılayacağız. ‘Bu vatan, bu bayrak, bu ezan benim’ diyen partili-partisiz tüm vatandaşlarımızı bu coşkuya ortak olmaya, Mersin mitingimize katılmaya davet ediyorum.” çağrısında bulundu.

Adana’dan saat 11.00’da hareket edilecek

Bu yıl içinde farklı illerde “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı sekiz açık hava toplantısı düzenleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dokuzuncu mitingini 18 Aralık 2022 pazar günü Mersin’de gerçekleştirecek. Başkan Avcı, saat 15.00’da Millet Bahçesi yanında yapılacak mitinge diğer ilçelerden farklı olarak MHP Seyhan, MHP Yüreğir, MHP Çukurova ve MHP Sarıçam ilçe başkanlıkları önünden saat 11.00’da otobüslerle hareket edileceğini bildirdi.