Adana Büyükşehir Belediyesi; yol yapımı, asfaltlama, büyük onarım ve küçük onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırsalda olduğu gibi kent merkezinde de bir çok noktada asfalt çalışması gerçekleştiren Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekipleri, Şakirpaşa Konağı’ndan başlayan ve Metal Sanayi Sitesi’ne kadar uzanan 2 bin 200 metrelik yolun 650 metrelik bölümünün asfaltlanmasını tamamladı. Kalan bölümün asfaltlanması için ASKİ’yle birlikte koordineli olarak çalışan ve altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, asfalt dökümüne başlayacak olan Yol Müdürlüğü Ekipleri, kilit parke sökümünün hemen sonrasında harekete geçecek.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekipleri, Vadat Dalakoy Hal Kompleksi’nde de asfalt çalışması gerçekleştirdi. Küçük onarım çalışması olarak tabir edilen asfaltmadan dolayı memnuniyetlerini dile getiren Hal Esnafı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.

Yaklaşık 20 yıldır asfaltsızlıktan dolayı sorun yaşadıklarını ve yağmurda, çamurda mallarını taşırken sıkıntı meydana geldiğini belirten esnaf, ilerleyen aşamada altyapı sorunlarının tamamıyla çözümleneceğine inandıklarını ifade ettiler.