Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, amatör spor kulüplerine ve devlet okullarına spor malzemesi desteğini sürdürüyor.

800 okula toplamda 31 bin 650 adet futbol topu, voleybol topu, basketbol topu, atlama ipi, badminton seti, satranç takımı ve antrenman yeleği dağıtan Adana Büyükşehir Belediyesi, 150 amatör spor kulübüne de toplamda 31 bin 800 adet eşofman takımı, yağmurluk, maç forması, maç şortu, tozluk, antrenman şortu, antrenman tişörtü, top çantası, antrenman hunisi, antrenman çanağı, antrenman merdiveni, antrenman çemberi, antrenman slalom çubuğu, futbol maç topu dağıttı.

NAKDİ YARDIM DA YAPILACAK

Malzeme desteği nedeniyle Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen törene kentin spor kurmayları ve okul yöneticilerinin yanı sıra, sporcular ile Adanalılar katıldı.

Belediye Başkanları Devreden Borçları Açıklayacak Mı? Belediye Başkanları Devreden Borçları Açıklayacak Mı?

Adanalıların güvenine layık olabilmek için gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi: “Seyhan’dan bu yana spora yaptığımız hizmetleri, Büyükşehir’de de devam ettiriyoruz. Şehrimizin çok özelliği, güzelliği var ve bunlara ‘Spor Şehri Adana’ sıfatını da ekledik. Yardım etmediğimiz okulumuz kalmadı. Amatör spor kulüplerimize ve okullarımıza destek vermeyi sürdürüyoruz. Kısa süre içinde nakdi yardım da yapacağız.”