İYİ Partili Veysel Yıldız’dan "Dervişoğlu" Açıklaması İYİ Partili Veysel Yıldız’dan "Dervişoğlu" Açıklaması

"Biz Partiliyiz, Bu Partinin Özü Bibiz" diyen Erginkara şu ifadelere yer verdi:

BİZ PARTİLİYİZ, BU PARTİNİN ÖZÜ BİZİZ!

Bilindiği üzere 03 Şubat günü Adana’da diğer merkez ilçelerde olduğu gibi Büyük Sevdam olan Yüreğir İlçemizde de Belediye Meclis Üyeliği ile ilgili Örgüt Gözetiminde Ön Seçim (eğilim yoklamadı, temayül) gerçekleştirildi. 

Öncelikle çok kısa bir sürede bu hazırlığı tamamlayan Yüreğir İlçe Örgütü Başkanımız başta olmak üzere tüm İlçe yöneticilerine teşekkür ediyorum.

Başvuru dosyamı ilçe başkanlığına teslim ederken, ön seçime girme kararı alan herkes gibi her ne olursa olsun sonuca saygı duyacağımı yazılı olarak bildirmiştim. Ön seçim sonucuna saygı duymakla beraber, süreç içinde yanlış gördüğüm hadiseleri de konuşacağım.  

Örgüt tüm üyelerin örgütüdür! İl ve ilçe örgütünün bilerek yada bilmeyerek yaratılan haksız rekabet ortamına sessiz kalarak alet olmasını, bazı meclis üyesi aday adaylarının ve bu kişileri destekleyen bazı kişilerin Belediye Başkanlarının adını kullanarak oy istemelerini, hatta Belediyelerde çalışan yol arkadaşlarımıza aba altından sopa göstererek manipule etmeleri eşitsizliktir, adaletsizliktir! 

Biz partiliyiz, bu partinin özü biziz! 
Hak, Hukuk, Adalet anlayışı ile yetişen bir genç kardeşiniz olarak bu yapılanları en yüksek sesle dile getireceğiz. Ancak partimize asla zarar vermeyeceğiz. Geçtiğimiz seçimlerde olduğu gibi bugün de yarın da partimiz için maddi ve manevi her desteği sağlayacağız. Aslolan Cumhuriyet Halk Partisi’dir.

Muhammet ERGİNKARA 
İnşaat Mühendisi

muhammet Erginkara'dan flaş açıklama geldi.