CHP Yüreğir Belediye Meclis Üyesi ve Adayı Muhammet Erginkara “Adaylıktan çekilmiş olmasına rağmen, çocukluk yıllarımdan bu yana içerisinde olmaktan onur ve gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi kırmızı çizgimdir ve hep öyle olacaktır.” Dedi.

Kendisine destek veren vatandaşa ve seçmene teşekkür eden Erginkara siyasi hayatını CHP’de sürdüreceğini ve belirlenen CHP Adaylarını destekleyeceğini belirterek şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli Yüreğirliler, İçinde bulunduğumuz sürecin parti hukukumuza ve etik değerlere uygun bir şekilde yönetilmemesinin partililerimiz arasında ve kamuoyunda güvensizlik yarattığı muhakkaktır. Ancak yine de Partimizin belirlemiş olduğu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımıza ve İlçe Belediye Başkan Adaylarımıza Parti ilkelerine ve etiğine bağlı bir birey olarak desteğim tamdır. 

Meclis üyeliği sürecine gelecek olursak; ön seçim sonuçlarına uygun olarak listede yer almam gereken sıralamada adım bulunuyor. Benim itirazım buna değil. Benim için asıl önemli olan meclis üyeliği değil,  yakın çevrem ve beni tanıyan herkes bilir ki; Muhammet ERGİNKARA Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Yüreğir’e gönül vermiş, genç bir mühendis kardeşinizdir.

Genel merkez kontenjanlarında liyakatten uzak, yalnızca popülist politikalar peşinde koşan bazı kişilerin tercih edilmesi rahatsız edici bir hal almıştır.  İtirazım bunadır. Büyük olsun hepimizin olsun demek yerine, küçük olsun benim olsun demek başarısız olmak ile eşdeğerdir. Bu durum asla kabul edilebilir değildir!

Bu noktada Yüreğir Belediye Başkan Adayımız Sayın Ali DEMİRÇALI’nın seçim süreci boyunca yanında olacağımı, seçim çalışmalarına katılacağımı beyan ediyor, Meclis Üyeliği aday listesinden çekiliyorum.

Sel gider, kum kalır.

Unutmamak gerekir ki; Aslolan CHP’dir, Aslolan Yüreğir’dir.

Muhammet ERGİNKARA

Yumurtalık'ta CHP İlçe Başkanı Rüştü Soylu'ya Saldırı Yumurtalık'ta CHP İlçe Başkanı Rüştü Soylu'ya Saldırı

İnşaat Mühendisi”

CHP Yüreğir Belediye Meclis Üyesi ve Adayı Muhammet Erginkara, “Genel merkez kontenjanlarında liyakatten uzak, yalnızca popülist politikalar peşinde koşan bazı kişilerin tercih edilmesi rahatsız edici bir hal almıştır” diyerek Adaylıktan çekildiğini duyurdu.