Mersin’i gelecek yıl Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Eurocup’ta temsil edecek olan, iddialı kadrosu ile bu yıl “3 Kupa, Tek Yürek” sloganıyla yola çıkan Çukurova Basketbol Takımı ile BN Hotel Thermal & SPA arasında konaklama sponsorluğu anlaşmasına imza atıldı. Anlaşma, Çukurova Basketbol Kulübü’nün Eurocup müsabakalarındaki rakiplerinin konaklamalarını kapsıyor olacak.

Çukurova Basketbol Kulübüne Konaklama Sponsoru

BN Hotel Balo Salonunda gerçekleşen imza töreninde konuşan Kulüp Genel Koordinatörü Ender Ünlü, “Şehrimizin en prestijli otellerinden biri olan BN Hotel, şehrimize gelecek yerli ve yabancı takımları en iyi şekilde ağırlayacak. Bu denli prestijli bir kuruluşla ortaklık yapıyor olduğumuz için çok mutluyuz. Bu birlikteliğin uzun yıllar devam etmesini umuyoruz.” şeklinde konuştu.

Çukurova Basketbol Kulübüne Konaklama Sponsoru

BN Otel Genel Müdürü Alp Atilla ise, “Çukurova Basketbol’un bu yıl gerek Türkiye liginde gerekse Avrupa kupalarında oldukça iddialı olduğunun bilincindeyiz. Biz de onlara bu yolda elimizden geldiğinde destek olma gayretindeyiz. Bu sponsorluk anlaşmasının her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.