5 yılda mali mucize yaratan, devasa hizmetleri halkla buluşturan, merkez ve ilçelerde kent tarihinde görülmemiş hizmetleri hayata geçiren

OLMAZ DENİLENLER OLDU, MUTLULUĞUN RESMİ ÇİZİLDİ

Yedigöze İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin Yapımı Sürüyor Yedigöze İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin Yapımı Sürüyor

Önceki dönemde olmaz denilenleri başaran ve mutluluğun resmini çizen Başkan Zeydan Karalar, bu kez seçim başarısının ve çok sayıda ilçenin alınmasının ardından gerçekleşen mazbata ve devir teslim törenlerindeki mutlu tablonun mimarı olarak halka hitap etti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova, Yumurtalık ve Karataş ilçe belediyelerinde düzenlenen mazbata devir teslim törenlerine katıldı. Mitinge dönüşen devir teslim törenlerinde halka hitap eden Başkan Zeydan Karalar, Selahattin Eyyubi, Karacaoğlan ve PTT Evleri mahallelerini kapsayan Büyükşehir’in düzenlediği iftar programında da bölge sakinleriyle buluştu.

mazbata

9 İLÇE BELEDİYESİNİ ALARAK TARİH YAZDIK

Mazbata ve devir teslim törenlerinde toplanan Adanalılara hitap ederek; CHP’li ilçe belediye sayısını artırmak için Adana’nın dört bir yanında çok çalıştıklarını ve önemli hizmetler götürdüklerini anlatan Başkan Zeydan Karalar, çalışırken kesinlikle ayrım yapmadıklarını, hizmeti adaletli, tarafsız götürdüklerini bildirdi. Bundan sonra daha çok çalışmaya ve halka daha fazla hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Zeydan Karalar, “Bu can bu bedende olduğu sürece hemşehrilerime hizmet edeceğim” dedi.

9 ilçe belediye başkanlığını alarak tarih yazdıklarını söyleyen Başkan Zeydan Karalar, Çukurova Belediyesi önünde ilçe belediye başkanları ile birlikte gökyüzüne barış güvercinleri saldı.

Sabah saatlerinde ise; Çukurova, Seyhan, Yüreğir, İmamoğlu, Yumurtalık, Ceyhan, Karataş, Aladağ, Tufanbeyli ilçe belediye başkanları Başkan Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret etti.