Cumhur İttifakı (MHP-Ak Parti) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir ve Feke Belediye Başkan Adayı Ahmet Şener’in Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı şölen havasında gerçekleştirildi.

CUMHUR İTTİFAKI FEKE’DE…

Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir’in de iştirak ettiği Feke ilçe merkezinde İslam Mahallesi’nde yapılan açılışa MHP teşkilatlarından MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı’yı temsilen İl Başkan Yardımcıları Fatih Kürşat Mert, İlhan Pehlivan, Feke İlçe Başkanı Fikret Çilingir, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Ak Parti teşkilatlarından ise Ak Parti MYK Üyesi Şükrü Erdinç, önceki dönem Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Ak Parti Feke İlçe Başkanı Mehmet Ali Sarıoğlan da katıldılar.

Cumhur İttifakı’nın Feke Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış törenine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Küçük bir ilçe olmasına rağmen oldukça yüksek olan katılım, töreni miting havasına dönüştürdü.

FATİH KÜRŞAT MERT

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir ve beraberindeki heyet Feke girişinde meşalelerle, çiçeklerle ve adaklar kesilerek karşılandı. Muhteşem görüntülere sahne olan açılışta konuşan MHP İl Başkan Yardımcısı Fatih Kürşat Mert, “Cumhur İttifakı, hiçbir şahsi menfaate dayanmayan, sadece ülkemizin, milletimizin yüksek menfaatlerini önceliğine alan milli bir birlikteliktir.” dedi. Mert, “Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Fatih Mehmet Kocaispir başta olmak üzere 15 ilçemizde tüm adaylarımızın dimdik arkasındayız.” mesajı da verdi.

İYİ Partili Veysel Yıldız’dan "Dervişoğlu" Açıklaması İYİ Partili Veysel Yıldız’dan "Dervişoğlu" Açıklaması

FATİH MEHMET KOCAİSPİR

Feke’deki açılışa yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir de, “Bu birlik ve beraberliğimizi Rabbim daim eylesin.” niyazında bulundu, “Cenab-ı Allah nasip ederse Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğimde Adana’mızda, tüm ilçelerimizde hizmet seferberliğini ilan edeceğiz!” dedi.

TEŞKİLAT VE ESNAF ZİYARETİ…

Yapılan konuşmaların ardından seçim koordinasyon merkezi Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından dualarla açıldı. Protokol üyeleri daha sonra MHP ve Ak Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret ettiler, çarşı pazarda esnaf ziyaretinde bulundular.