Adana Soroptimist Derneği’nin organizesinde "Güçlü Kadınların Gözüyle" isimli program gerçekleştirildi. Demsa Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Demet Sabancı Çetindoğan ve Pioneer Electronics YK Danışmanı Seval Öz’ün katılımıyla gerçekleşen etkinliğe Adana iş dünyası ve cemiyet hayatının önemli isimleri katıldı.

Etkinliğin moderatörlüğünü aynı zamanda Adana Soroptimist Kulübü üyesi de olan ünlü sunucu ve oyuncu Yeliz Doğramacılar Arman yaptı.

Adanalı Firmalar, Bölgenin En Büyük Ticaret Buluşmasına Odaklandı Adanalı Firmalar, Bölgenin En Büyük Ticaret Buluşmasına Odaklandı

Demet Sabancı Çetindoğan'dan Depremzedelere Destek

Açılış konuşmasını yapan Adana Soroptimist Kulübü Başkanı Doç. Dr. Gülen Attila şunları söyledi. ’’Biliyorsunuz geçtiğimiz sene bölgemizi önemli ölçüde etkileyen bir deprem yaşadık. Depremde etkilenerek şehrimize göç eden ve Yüreğir ilçesine yerleşen ve ekonomik sıkıntısı olan eğitime muhtaç çocuklara destek olmak amacıyla düzenledik bu toplantıyı. Davetimizi kırmayıp bize destek olmak için gelen Demsa Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Demet Sabancı Çetindoğan ve Pioneer Electronics YK Danışmanı Seval Öz’e çok teşekkür ederiz’’ dedi.

Benim hayatımda program çok değerlidir. Ayrıca sadece iş hayatında değil, özel hayatımda da bunlara dikkat ederim. Mutlaka sosyal sorumluluk çalışmaları içinde olurum diyen Demet Sabancı Çetindoğan şunları söyledi. ‘’Bu benim özellikle dikkat ettiğim bir konu. Bu bir disiplin meselesi. İnsanın özel hayatıyla iş hayatını yönetmesi zor bir olay. Ben uzun yıllardır bu noktada ilkeli bir planlamaya sahibim’’ şeklinde konuştu.

Aklımı mevcut sorunlara çözümler bulmak için zorluyorum ve tıkanıklığı çözmek için neyin gerekli olduğunu araştırıyorum diyen Pioneer Electronics YK Danışmanı Seval Öz ise ‘’Hareket etmek temel bir insan hakkıdır ama neden özellikle trafikte araba kullanmak zorunda kaldığımı merak ettim. Özellikle yaşlandıkça uygun bir şekilde hareket edememe düşüncesi beni rahatsız etti. Bu yüzden insansız otomobil teknolojisi hala bir bilim projesiyken, GoogleX ekibine katıldım’’ dedi.

Çetindoğan ve Öz’ün konuşmaları Yeliz Doğramacılar Arman’ın ve izleyicilerin sorularıyla devam etti. Etkinlik sonunda konuklara plaket ve çiçek takdim edildi.