Adana Demirspor’un büyük organizasyonu 2 Mart tarihinde yapılacak. 72. Yıl balosuna Hande Yener, Ece Erken, Vatan Şaşmaz gibi önemli isimler katılacak.  TÜYAP Fuar alınanında yapılacak Baloya 1200 isim davet edilecek.  Bu konuyla ilgili olarak başta Başkan Önder serin olmak üzere Demirspor yönetim kurulu dur durak demeden çalışıyor.

Başkan Önder Serin, “Adana kenetlendi.” İfadesini kullanırken, kenetlenmenin Demirspor için çok büyük önem taşıdığına vurgu yaptı. Balonun Demirspor için önem taşıdığını söyleyen Başkan Serin,”O gün orada olacağız. Demirsporlular olarak bir araya gelip sohbet edeceğiz ve gönül birliğimizi sürdüreceğiz.”dedi.

TAKIM İYİ GİDİYOR

Başkan Serin, Demirspor’un sportif başarısına dikkat çekerken,”Şampiyonluk yolunda balo çok önemli.  Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş, Boluspor maçına gelerek bizleri onurlandırdı.  Son maçımıza işleri olduğu için gelemedi. Valimizin Adana kulüplerini düşündüğünü biliyoruz. Takımımız bu anlamda başarılı gidiyor. Başarının devamı için el birliği şart oldu.” Diye konuştu.