Önceki gün takımına çift idman yaptıran Mustafa Uğur, dünü tek idmanla geçirdi.  Takımda genel olarak çalışma performansı memnun ediyor. En başta memnun olan isim ise teknik direktör Mustafa Uğur. Deneyimli hoca, oyuncularına deyim yerindeyse bakmaya bile kıyamıyor.

Tam bir aile havası yakaladıklarını anlatan teknik direktör Mustafa Uğur,”Geldiğimiz nokta çok önemli. Bu noktaya kolay gelmedik. Oyuncularımın istekli ve arzulu oluşu, maçlarda coşkuyu artırıyor. Burada benim de işim kolaylaşıyor. Onların bu isteği takımdaki rekabet ortamını da farklı boyuta geliyor. Ben de hak edene formayı  veriyorum.”dedi.

Kartal maçına değinen Uğur,”Kartal takımını tabii ki artıları ile eksileri ile irdeliyorum.  Önemli oyuncuları var. Bu oyuncular üzerinde çalışmalar yapıyoruz. Ancak bizim için biz önemliyiz. Biz her zaman ki futbolumuzu sahaya yansıtırsak farklı bir maç olur. Oyuncularıma güveniyorum. Onlar gerekeni yapacaklar” diye konuştu.

 

Milli takımdan geç dönüp evine gitmek istemesi nedeniyle 1461 Trabzon maçında kadroya alınmayan Lawal, Antep maçında yine performansını sahaya yansıtınca takıma da canlılık geldi. Alınan galibiyet tüm herkese moral oldu.

Takımda Kartal maçının hazırlıkları sürerken Lawal’ın da istekli oluşu ayrıca keyif veriyor. Lawal’ın diğer arkadaşlarıyla uyumu ve şakalaşması  teknik heyeti de mutlu ediyor. Lawal, menajeri aracılığı ile yaptığı açıklamada yine galibiyet için oynayacaklarını dile getirdi.