21.Dönem Milletvekili ve İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Dr. Birol Büyüköztürk, adaylığını açıklamak üzere İYİ Parti Adana İl Başkanlığı binası önünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Miting Gibi Açıklama

Yoğun bir kalabalığa hitap eden Büyüköztürk’ün açıklama toplantısı adeta mitinge dönüştü. Vatandaşlar tarafından sevgi seliyle karşılaşan Büyüköztürk, birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Büyüköztürk’ün açıklama toplantısı adeta mitinge dönüştü

Dr. Birol Büyüköztürk, yaptığı konuşmasının bir bölümünde şunları kaydetti; “İYİ Partimiz çok zor şartlar altında kuruldu ve Türkiye'nin umudu oldu. İYİ Partimizi daha yukarılara taşıyacak olan Liderimiz Sayın Meral Akşener’in çalışmalarına dün olduğu gibi yarınlarda da katkı sunmak için çıktığım bu yolda; bana güvenen, benimle beraber yol yürümek isteyen bütün gönül dostlarıma şimdiden teşekkür ederim." Büyüköztürk sözlerine şöyle devam etti; "Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'in kurduğu partide, onun sözünü yere düşürmeyecek, Adana İl Kongresi'ni onun istediği şekilde, Genel Merkezimizin çizdiği çerçevede sonuçlandıracağıma söz veriyorum." Büyüköztürk konuşmasını şu sözlerle tamamladı; Elbirliği, gönül birliği ile başaracağız! Çıktığımız yolun önce ülkemize, sonra da Adana’mıza hayırlara vesile olması dileğiyle hepinize saygılarımı sunarım.”