Sağlık

Duayen hekimlere plaketleri verildi

Abone Ol
Prof. Dr. Mungan, “Duayen Hekimlerimiz Yolumuza Işık Tuttu”

 

Adana Tabip Odası 14 Mart Tıp Haftası etkinlikleri kapsamında hekimlik mesleğinde 40 yılını dolduran hekim üyelerine meslek hizmet ödülü verdi. Prof. Dr. Mungan, Duayen hekimlerin açtığı yol ve sağladığı güç ile bu gün hekimlik mesleğini sürdürüyoruz dedi.

 

40 YILIN TECRÜBESİ PAYLAŞILDI

Adana Tabip Odasın da düzenlenen plaket töreninin açılış konuşmasını yapan Adana Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. H. Neslihan Önenli Mungan, “Yolumuza, mesleğimizi ışık tutan, 40 yılı aşan süredir yanımızda olan, onurlu duruş ve çabalarıyla her ortamda hekimlik yapan duayen ablalarımızı, ağabeylerimizi önce saygıyla selamlıyorum. Sizlerin açtığı yol, sağladığınız güç ve çabayla bu gün hekimlik mesleğini sürdürüyoruz. Ve bu ışığı umarız sizler kadar biz de gençlerimize, yeni meslektaşlarımıza, öğrencilerimize iletebiliriz. Sadece bu onuru, ışığı, mesleki çabalarını değil, sizlerin emeklilik hayatlarında yaşadığınız sorunları da iletir onlar içinde çözüm yolları bulunmasına katkı sağlayabiliriz. Bunların hepsini yüreğimizde hissediyoruz ve çaba gösteriyoruz. Umarım ülkemiz de sağlık sisteminin daha güzel çalıştığı, bu konuda dertlerin azaldığı günlerde bir araya gelir ödül dışında kutlamalar yapabiliriz. Bunun için sizlerin bizim yanımızda olmanıza ihtiyacımız var. 40 yılın tecrübesini bizlerle paylaşmaya devam ediniz. Buraya kadar geldiğiniz ve bizlerle aynı havayı soluduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyor, sağlıkla geçireceğiniz güzel günler diliyorum” diye konuştu.

 

PLAKETLER VERİLDİ

Başkan Prof. Dr. Mungan’ın konuşmasının ardından hekimlik mesleğinde (50) yılını dolduran Prof. Dr. Bekir Işık Olcay’a, (45) yılını dolduran Dr. Nazım Baş’a, (42) yılını dolduran Dr. Mustafa Ünaldı’ya ve (40) yılını dolduran Dr. A.Bülent Kıraç, Dr. Faruk Durmuş Özsoy, Dr. Hasan Yuvacı, Dr. Kemal Işık, Dr. Mehmet Ato, Dr. Meryem Gülperi Sucak Demir, Dr. Mustafa Okuducu, Dr. Mustafa Kemal Üte, Dr. Nejat Çelikateş, Dr. Serpil Özsoy Okşarın, Dr. Süleyman Aslaner, Prof. Dr. Uğur Erken, Dr. Yunus Emre Çalık, Prof. Dr. Yurdanur Kılınç, Dr. Yusuf Erkişi, Dr. Cezmi Kaynar, Prof. Dr. Alper Akınoğlu,Dr. Cengiz Barslan, Dr. Lütfü Sözütok, ile meslekte (39) yılını dolduran Dr. M.Özhan Sürer’e plaketleri verildi.

Dr. M. Can Eren ve Dilek Eren’in Küba ziyaretleri sırasında çektikleri fotoğraflardan derledikleri slayt sunumun ardından duayen hekimler için verilen kokteyle geçti.