Göktürk Boyvadaoğlu, İYİ Parti'nin Yapılacak olağan genel kurulunda aday olmayacağını açıklamasının ardından il Başkan Yardımcısı Duran Hakan Şaşmaz göreve talip olduğunu açıkladı. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesislerinde Gazetecilerle biraraya gelen İYİ Parti İl Başkan Adayı Duran Hakan Şaşmaz düşüncelerini paylaştı.

duran hakan şaşmaz iyi parti
Göktürk Boyvadaoğlu'nun önümüzdeki dönem için aday olmayacağını beyan ettiğini anımsatan Şaşmaz, "Partimizdeki birlik ve beraberliğin korunması açısından tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızın görüşlerini önemsediğim için ben de, 15 ilçe başkanımızı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, değerli fikirlerini dinlediyip, İl Başkanlığı görevine talip olacağımı ifade ettim." dedi. 

dijital-kartvizit-ilan

Gençliğinin verdiği enerji, genç arkadaşlarının fikirleri ve siyasette aktif, deneyimli olan büyüklerinin desteğini de arkasına alarak çalşmalara başladığını ifade eden İYİ Parti İl Başkan Adayı Duran Hakan Şaşmaz şöyle konuştu:

"Partili büyüklerimin ve delegelerin görüşlerinin yanı sıra siz değerli basın mensupları arkadaşlarımın görüş ve önerilerini de önemsediğimiz için bugün burada sizinle beraber olmak istedim.
Piyasa ekonomisi ve artan maliyetlerin siz basın emekçilerini zora soktuğunu biliyorum. İYİ Parti İl Başkanlığı görevine seçildiğim takdirde yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte özellikle yerel basınla daha sıkı çalışma içerisine gireceğiz."

Duran Hakan Şaşmaz, İYİ Parti İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Şaşmaz göreve seçilmesi durumunda ilk hedefinin partide birlik ve beraberliğin daha üst seviyeye çıkarılmasına katkı vermek ve mevcut 24 bin üye sayısını da 50 bin rakamına ulaştırmak olduğunu söyedi.