E– Ticaret ve Sosyal Medya Uzmanı Andaç Yakın, Biz De Varız Destekleme Derneği üyelerine yönelik gelişen teknoloji ile beraber değişen ticari faaliyetleri, sosyal medya platformlarının etkin kullanımı üzerine önemli açıklamalarda bulundu.

Yoğun katılım ile gerçekleşen seminer sonrasında Biz De Varız Destekleme Derneği Başkanı Tanır Emre Üzelgeçiçi, Andaç Yakın’a plaket verdi.

E- Ticarette ‘Biz De Varız’: Üyelere Verimli Kullanım Semineri Verildi

GELİŞEN TEKNOLOJİYE DİRENEMEZSİNİZ

Başkan Tanır Emre Üzelgeçici, E-Ticaretin insanlığa büyük kolaylıklar sağlayan bir ticaret şekli olduğunu belirterek, “Hem firmalara hem de tüketicilere büyük avantajlar sağlıyor. Üreticinin 7/24 ulaşabilir olması tüketicinin de istediği zaman, istediği ürüne kolay erişimi söz konusu. Pazarlama açısından baktığımızda da gerçekten daha masrafsız. Gelişen teknoloji karşısında direnemezsiniz. Teknoloji gelişiyor ve teknoloji geliştikçe dünyamız da değişiyor. Günümüzde e-ticaret yapmak isteyen kişilerin en çok merak ettiği sorulardan birisi de ‘E-ticaret nasıl yapılır?’ sorusuydu. E ticarete faaliyet gösteren markalar da profesyonel bir şekilde hareket etmek istiyor haliyle. Andaç Bey, bugün bizlere gerçekten çok etkili, faydalı bir seminer verdi. Andaç Yakın’a gönülden teşekkür ediyorum. Biz De Varız Destekleme Derneği üyesi ve Kairos Restaurant & Cocktail sahibi Cem Karışlı ve ailesine de katkılarından ötürü teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

E- Ticarette ‘Biz De Varız’: Üyelere Verimli Kullanım Semineri Verildi

ÇÜ Endüstri 77. Buluşması Bursa'da Gerçekleştirildi ÇÜ Endüstri 77. Buluşması Bursa'da Gerçekleştirildi

PAYI YÜZDE 20’YE YÜKSELDİ

E- Ticaret ve Sosyal Medya Uzmanı Andaç Yakın ise, “Türkiye de E-Ticaret 2023 yılını 1.4 Trilyon TL olarak kapattı. E-Ticaretin perakende satıştaki payı yüzde 20’ye yükseldi. Şu an Türkiye’de satılan her 100 üründen 20 tanesi e-ticaret üzerinden satılmaktadır. Bu yüzde tüm ticaret ile uğraşan firmalarımızın işini hızlıca e-ticarete taşımasını öneriyoruz.  8 Mayıs Çarşamba günü saat 13.30- 17.00 arası Park Zirve Zaimoğlu’nda Türkiye’nin önde gelen firmaları İdeasoft Trendyol Mag–Net Web ile beraber Adana Dijital Dönüşüm Günleri etkinliği kapsamında ücretsiz bir E-Ticaret etkinliği düzenliyoruz. Adana da E-Ticarete ilgi duyan herkesi bu ücretsiz etkinliğe davet ediyoruz” dedi.

E- Ticarette ‘Biz De Varız’: Üyelere Verimli Kullanım Semineri Verildi

VERİMLİ OLDU

Biz De Varız Destekleme Derneği üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği seminer sonrasında üyeler, “Gerçekten verimli bir etkinlik oldu. Aklımızda E- ticaret konusunda ciddi sorular vardı. Andaç Bey, tüm sorularımıza yanıt verdi.  E- Ticaret’te ve gündelik yaşamımızda sosyal medyanın gücünü de öğrenmiş olduk. Sahip olduğumuz ticari faaliyetleri e- ticarete geçirme kararı aldık” şeklinde konuştular.