TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık'ın makamında düzenlenen imza töreninde Denizbank Adana Çarşı Şubesi Müdürü Selçuk Abul ile KOBİ Bankacılığı Portföy Yöneticisi Gülden Karaoğlu da hazır bulundu.

 

İmza töreninde konuşan Saatçiler, Matbaacılar, Tabelacılar, Camcılar Esnaf Odası Başkanı Celal Konuş, “ Sayın Başkanımız Kazım Barışık'ın da katılımı ve oluruyla Denizbank ile odalarımız arasında esnaflarımıza yönelik bir protokolü yapmış bulunuyoruz. Bundan böyle protokolü imzalayan odalarımızın üyesi bulunan esnaf arkadaşlarımız bankanın kendilerine verdiği kredi kartlarıyla aidatlarını da ödeyebilecekler. Banka yaptığımız protokole göre üyelerimize çeşitli vade farklarıyla kredi vererek gerekli krediyi sağlayacak. Bu protokol aynı zamanda nakit zorluğu çeken üyelerimize de nefes aldıracak” dedi.

Kuaförler ve Manikürcüler Esnaf Odası Başkanı Hacı Emin Ünal, Fotoğrafçılar Esnaf Odası Başkanı Bünyamin Yüce, Briketçiler ve Mermerciler Esnaf Odası Başkanı Bülent Öğrü de,   kredi protokolünün kendi iş kollarında bulunan üyelerini hem kredi kullanımı hem de aidat ödemede rahatlatacağını ifade ettiler.        

 

Denizbank Adana Çarşı Şubesi Müdürü Abul ise Birlik Başkanı Barışık’ın huzurunda 4 esnaf odası ile yapılan protokol gereği, oda üyelerine işletme kartı vereceklerini, kart aidatı almayacaklarını, oda aidatlarını kredi kartıyla ödeme imkânı sunacaklarını,  ayrıca 36 aya varan çok uygun şartlarda kredi imkânı sunacaklarını belirtti.

   

TESK Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Barışık ise, esnaf ve sanatkârlar için yapılan her güzel işin arkasında olduğunu belirterek, “Ben Adana’daki tüm esnaf ve sanatkârları temsil ediyorum. Onların hak ve menfaatlerini her zaman düşünmek mecburiyetindeyim. Kredi kefalet kooperatifleri gibi bankaları da öğrensin esnafım. Baksın, neresi işine, hesabına geliyorsa kredisini oradan alsın. Ben tüm esnaf ve sanatkârlarımın yanındayım.    Bizim esnaf ve sanatkârlarımızın hepsi aklıselimdir. Pirimiz Ahi Evran, Akıl, Ahlak, Bilim ve Çalışma demiş. Akılsız, ahlaksız insan meslekte kalamaz. Bilim ve çalışmaya önem vermeyen de biter. Esnaflarımız bakar, hesabını yapar, hangisi uygunsa orayı tercih eder. Sizlere de başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.