KOBİ’lere ulaşırken hem firmaların, hem ortaklarının nakit akışlarına destek olmayı ve finansal çözümler sunmayı hedefleyen Eurobank Tekfen, “Oda Anlaşmaları Özel Paketi”  kapsamında, 18 Mart tarihinde, Adana Ticaret Odası ile bir protokol anlaşması gerçekleştirdi. İmzalanan protokol sayesinde oda üyeleri, işletme finansmanı gereksinimlerini uygun şartlarla karşılamak üzere Eurobank Tekfen’deki özel kredi olanaklarından faydalanabilecek.

“Oda Anlaşmaları Özel Paketi” ile Oda Üyelerine Avantaj Sağlanacak…

Adana Ticaret Odası’nda 18 Mart tarihinde gerçekleşen kredi protokolü imza törenine, Oda Başkanı Şaban Baş’ın yanı sıra,  Eurobank Tekfen Adana Şube Müdürü Gazi Özgür Yılmaz da katıldı..

Konu ile ilgili açıklama yapan Eurobank Tekfen Adana Şube Müdürü Gazi Özgür Yılmaz

Eurobank Tekfen’in işbirliğine başladığı oda üyelerine “Oda Anlaşmaları Özel Paketi” ile bankacılık hizmetlerinde özel avantajlar sunduğunu, bu avantajların her firmanın finansman ihtiyacına uygun ve avantajlı faiz oranlarını kapsadığını söyledi. 2009 yılı sonunda Kredi Garanti Fonu ile “Hazine Garantili Kredi Garanti Fonu” kapsamında kullanılacak kredilere aracılık etmeye imza atan ilk bankalardan biri olan Eurobank Tekfen’in, Oda üyelerinin ihtiyaçlarına göre yönlendirilmesi ve danışmanlık desteği verilmesi konusundaki çalışmaları hazır hale getirdiğini de belirten Gazi Özgür Yılmaz, anlaşma ile ilk başvuran üyeleri ekstra fırsatlar beklediğini de açıkladı.

 

Müşteri odaklı yaklaşımla, müşterisini dinleyen, ihtiyaçlarını anlayan ve bu ihtiyaca yönelik ürün ve hizmet sunan bir banka olan Eurobank Tekfen, KOBİ’lerin verimlilik sorunlarının giderilmesi, dış pazarlarda rekabetçi üstünlük sağlamaları, üretimlerini artırarak büyümeleri ve kurumsal yapılarını güçlendirmelerine yönelik stratejilerin geliştirilmesine katkı sağlamayı hedefliyor.