2 Haziran Pazartesi Günü İŞKAD'ın 15.yıl kutlamaları etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan Nermin Bezmen İmza günü Ziyapaşa Bulvarı'nda bulunan Cosecha Sergi Salonu'nda yapılacak. 
15.yıl kutlamaları kapsamında bir çok etkinlik düzenleceklerini belirten Adana İş Kadınları Derneği Başkanı Av. Elif Doğan Türkmen, " Bu yıl 15. yıl kutlamalarımızı sadece bir geceye sıkıştırmadık. Düzenlenen değişik etkinliklerle derneğimizin 15.yılını kutlayacağız. Bu etkinlikler kapsamanıda şehir turları, Nermin Bezmen imza günü, sinema gösterimleri hazırladık. Çok geniş kapsamlı bir kutlama olacak. Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Birçok ünlü isim sevenleri ile buluşacak.  15 yıl önce kurulan derneğimiz bugüne kadar yaptığı çalışmalarla Adana'da ve Türkiye'de adından sıkça söz ettirdi. Bundan sonra da çıtayı dahada yükseltmek istiyoruz " dedi. 
Türkmen, ''Kadın girişimciliği konusunda da çalışmalarımız sürecek'' 
Adana'da kadın girişimciliğinin artırılmasına yönelik çalışmalarında devam ettiğini belirten Başkan  Elif Doğan Türkmen, ''Daha önce Rotary Kulüpleri ve KOSGEB desteğiyle Uygulamalı Girişimcilik Kursu düzenleyerek kadın girişimciliğinin artması için önemli bir adım atmıştık. 15. yıl kutlamaları kapsamında önümüzdeki yıl içinde de kızlarımızı eğitim yaşamı boyunca  vereceğimiz kurslarla kadın girişimci sayısını artırmak istiyoruz. Okulların yanında kadınlarımızında her alanda yer edinmesi açısından panel ve seminerlerimiz devam edecek'' ifadesini kullandı. 
Başkan Türkmen ayrıca,  2 Haziran Pazartesi günü 17.00-18.00 saatleri arasında düzenlenecek olan Nermin Bezmen İmza Günü'ne de tüm Adanalılar'ı davet etti.