Media Markt Adana, 1. yıl dönümüne özel dev pasta kesimi ile başlayan doğum günü partisinde, büyük küçük tüm Adanalı teknoloji tutkunlarına çeşitli animasyon ve müzik şov eşliğinde birbirinden eğlenceli ve cazip fırsatlarla dolu bir gün yaşattı.

Media Markt Adana Mağaza Müdürü Atilla Başuslu, Media Markt Adana'nın 1.yaş günü ile ilgili, "Media Markt'ın tüm dünyada ve ülkemizde sunduğu en düşük fiyat, en kaliteli hizmet ve en bol ürün seçeneğini, Adana mağazamızda, tüm Adanalılar ile paylaştığımız için çok mutluyuz. Bundan 1 yıl önce, mağazamızın açıldığı ilk günden beri desteklerini ve ilgilerini bir an olsun eksik etmeyen Adana halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunarken, birlikte, uzun yıllar aynı coşkuyu yaşamayı diliyoruz. Adanalılar, Media Markt'ı takip ettiği sürece, mağazamızda satılan 60 bin üzerinde dünya markası ürüne ulaşabilecek, teknolojiden ve son trendlerden anında haberdar olacaklardır." dedi.

24 Mart 2009'dan bu yana, 5 bin 700 metrekare büyüklüğündeki mağazasında 60 binden fazla dünya markası ürünü Adanalılarla buluşturan M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi'ndeki Media Markt Adana, tüketicilerine en bol seçenek, en kaliteli hizmet ve en düşük fiyatları sunmaya devam ediyor.