Hatipoğlu başkanlığında yapılan toplantıya AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Av. Bayram Uzundere, MHP Seyhan İlçe Başkanı Hamit Çetin, Ülkü Ocakları Seyhan İlçe Başkanı Murat Ertok, Cumhur İttifakı’nın Seyhan Belediye meclis adayları katıldılar.

Erdal Hatipoğlu Önce Ekibiyle Değerlendirme Yaptı, Sonra Vatandaşla Buluştu

Başkanlık zirvesi olarak nitelendirilen toplantıda, yoğun tempoda yürütülen seçim çalışmaları ve yol haritaları hakkında istişarede bulunuldu, birlik ve beraberlik mesajı verildi. 31 Mart’a kadar yapılan çalışmaların yanı sıra, 1 Nisan sabahından itibaren Seyhan’a, Seyhanlılara hizmet yolunda yapılacak çalışmalar da masaya yatırıldı.  

Erdal Hatipoğlu Önce Ekibiyle Değerlendirme Yaptı, Sonra Vatandaşla Buluştu

Cumhur İttifakı Ak Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, mahalle gezilerini de yoğun tempoda sürdürüyor.

Çukurova’da Önemli Kararlar: "Kentsel Dönüşüm","Üretim" ve Soner Çetin? Çukurova’da Önemli Kararlar: "Kentsel Dönüşüm","Üretim" ve Soner Çetin?

Erdal Hatipoğlu Önce Ekibiyle Değerlendirme Yaptı, Sonra Vatandaşla Buluştu

Vatandaşlarla birebir temas kuran, gençliği, dinamik yapısı, samimiyetiyle halkın kucakladığı Hatipoğlu, “Kol kola, omuz omuza vererek Seyhan’ın her sokağında olacağız. Halkımızın sevgisi bizleri mutlu ediyor. Çok yoğun bir kampanya sürecimiz var. Enerjimiz yüksek. Vatandaşlarımızın gösterdiği sevgi, halkımızın belediyeden beklentileri, daha iyi bir Seyhan umudu enerjimizi hep yüksek tutuyor. Vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve destekle inşallah 1 Nisan sabahından itibaren Seyhan’ı Ak Parti Belediyeciliği ile buluşturacağız. Adana’nın kalbi Seyhan hak ettiği gerçek belediyeciliği Ak Parti Belediyesi ile görecek. Şimdi Ak Parti zamanı, şimdi Cumhur İttifakı zamanı, şimdi hizmet zamanı. Seyhan’a gerçek belediyeciliği getireceğiz” dedi.