Yaklaşık 75’i aşkın kişiye istihdam sağlayan DUQQAH Cafe Restaurant'ın açılışı Adana Valisi Süleyman Elban, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Ak Parti Milletveki Tamer Dağlı, Adana CHP Milletvekili Orhan Sümer, DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Adana İl Sağlık Müdürü Halil Nacar, DAİMFED Yönetim Kurulu Üyeleri Nadir Vurankaya, Sayım Azmaz, Tamer Gülcan, Adnan Kemali Ünal, Kemal Bekaroğlu, Ahmet Yerdelen, Barış Yıldırım, Murat Yalçın Şeker, İş İnsanı Bilal Nadir Gök, Adana mızın önde gelen müteşebbisleri, Siyasileri, STK Yöneticileri ve halkımızın yoğun katılımıyla yapıldı.

GASTRONOMİ KENTİ ADANA’YA ALTIN MEKAN DUQQAH

Adana Valisi Süleyman Elban açılışta gerçekleştirdiği konuşmasında; “Gastronomi şehri Adana'mıza böyle işyerlerinin giderek artması bizleri mutlu ediyor. Gastronomi olarak rakipsiz olan Adana’mıza Altın kalitesinde bir mekânın açılışını yapmak Adana’nın böyle değerler kazanması bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Hiçbir emek ve masraftan kaçınılmamış devasa bir mekân olmuş. İşletme sahiplerine hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar dilerim.” Açıklamalarında bulundu.

Gastronomi Kenti Adana'ya DUQQAH Cafe Restaurant Açıldı

DUQQAH HUZUR VE LEZZETİ GETİRDİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar açılışta; “Gerçekten kendi sektöründe sevilen sayılan, önemli işler yapan Hamidi Grup yine ilimizin güzel bir bölgesinde bence ihtiyaç duyulan yüksek kalitede bir mekân açılıyor. Bu yapılan işletmenin öncelikle girişimcilerimize hayır ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Sonrasında hem konaklama hem de yeme içme mekanlarının açılmasının ilimize çok büyük bir katkısı olacaktır. Huzur ve lezzeti sunan bir marka olacağına inanıyorum. Başarılar ve bol bereketli dolu kazançlar diliyorum.” İfadelerinde bulundu.

HİZMET VE KALİTENİN MARKASI DUQQAH AÇILDI

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu; “Hayırlı bir iş için buraya geldik. Bu nezih işletmeyi ilçemize kazandıran Hamidi Gruba teşekkür ediyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. İlimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Birde burada çalışacak, ekmeğini kazanacak kardeşlerimize, arkadaşlarımıza bereketli olmasını diliyorum. DUQQAH Cafe Restaurant sektöründe kaliteli hizmetin markası olacağına inanıyorum. En kalbi duygu ve düşüncelerle bu mekânın hayırlı uğurlu olmasını diliyor saygılar sunuyorum." dedi.

Gastronomi Kenti Adana'ya DUQQAH Cafe Restaurant Açıldı

DİNLENME LEZZET HUZUR HEP BİR ARADA

DUQQAH Cafe Restaurant işletme sahibi Nurullah Hamidi ve Mehmet Ali Şahsivar açıklamalarında; “İşletme olarak kahvaltı, fast food, dünya mutfağı, çocuk oyun alanlarımız, dinlence ve vakit geçirecek oyun salonlarımız canlı müzik performansları ile sunacağımız hizmetlerimiz hiçbir kaliteden ödün vermeden devam edecektir. Müşterilerimizi ağırlamak için sürekli artan yenilikler içinde olacağız. Adana insanımıza en iyiyi en yeniyi en kaliteliyi sunma gayreti içerisinde olacağız.” Açıklamasında bulunarak tüm halkımızı mekanlarına davet etti.