Türkiye ve Azerbaycan'da Online Loto: 2024 Kazançları ve Öne Çıkanlar Türkiye ve Azerbaycan'da Online Loto: 2024 Kazançları ve Öne Çıkanlar

Kaynak: 5ocakgazetesi.com

Son Gaziantep FK maçında hakemin Adana Demirspor'un penaltısını iptal etmesi ve pozisyonda topa bakarak koşan Balotelli'ye direk kırmızı kart vermesiyle, Gaziantepli TFF Başkanı Mehmet Ekşi'nin daha önce Başkanlığını yaptığı Gaziantep FK kümede kalma konusunda avantaj elde etmişti. 

TOPA BAKARAK KOŞAN OYUNCUYA 3 MAÇ CEZA MESAJ MI?

Ancak Mehmet Büyükekşi'nin yönetiminde olan TFF'nin "hemen seçim" yapması için imza veren Adana Demirspor'a verdiği zarar bununla sınırlı kalmadı. Bu kez PDFK Balotelli'ye Gaziantep FK maçında gördüğü kırmızı kart için 3 maç ceza verdi. Topa bakarak koşan Balotelli'nin faul dahi olmayan pozisyonuna kırmızı kart verilmesi ardından 3 maç ceza verilmesi TFF kurullarının niyetini çok açık şekilde belli etmiş oldu.

GAZİANTEP BAŞKANLIĞI YAPMIŞ OLAN MEHMET BÜYÜKEKŞİ'DEN İNTİKAM MI?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Adana Demirspor oyuncusu Mario Balotelli'ye 3 maç men cezası ve 39 bin lira para cezası verdi. Para cezasının benzerlerine göre çok yüksek olması dikkat çekti.

ADANA DEMİRSPOR TARAFTARI TFF'NİN TAVRINI YAKINDAN TAKİP EDECEK

Gaziantep Başkanlığı yapmış olan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin seçimli kongre kararı için imza veren Adana Demirspor'a karşı TFF kurullarının tutumu Adana Demirspor taraftarınca yakından takip edilecek. 

Murat Berhun

Editör: Murat BERHUN