Ev sahipliğini Genç MÜSİAD Adana’nın yaptığı ‘Ticaret Zirvesi’ çok sayıda iş insanını bir araya getirdi. Tecrübe paylaşımlarının yer aldığı etkinlikte birçok şirket açtıkları stantlarla ürünlerini tanıttı.

Genç MÜSİAD Adana’nın Ticaret Zirvesi ilgi gördü. Adana ve bölgeden çok sayıda Genç MÜSİAD’lının bir araya geldiği ‘Ticaret Zirvesi’ne Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, Adana OSB Başkanı Bekir Sütçü, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Adana KOSGEB Müdürü Mehmet Eren Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Başkanı Harun Kılıç katıldı.

Genç MÜSİAD, ‘Ticaret Zirvesi’nde Buluştu

MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak, sürekli belirsizliklerin, değişimin yaşandığı bir dünyada üretim, ticaret ve lojistiğin zorlaştığını belirterek, “Yeni dönem, daha hazırlıklı, aktif girişimciler istiyor. Gençlerden beklentimiz büyük. Kendinizi yetiştirirken alacağınız eğitimlerin, yapacağınız analizlerin, geliştireceğiniz netvörkün yanı sıra aranızdaki dayanışmanın, dostluğun ve kuracağınız muhtemel ortaklıkların çok değerli olacağını düşünüyorum. Bugünkü gibi etkinlikleri artırarak devam ettirmeniz, hedeflenen Türkiye için çok kıymetli diye düşünüyorum” dedi.

DENEYİMLER PAYLAŞILDI

Genç MÜSİAD Adana Başkanı Ahmet Kaan Kara da etkinliğin açılışında yaptığı konuşmasında dayanışmanın önemine vurgu yaparak, “Bir taraftan dünyayı yakından takip ederken diğer yandan bölgemizde iş birliği imkanlarını geliştirmek, rekabet üstünlüğümüze katkı sağlamak istiyoruz. Bu yöndeki etkinliklerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Genç MÜSİAD, ‘Ticaret Zirvesi’nde Buluştu

Zirvede Sunar Şirketler Grubu CEO’su Hasan A. Özkan ve KİPAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Gümüşer de tecrübelerini paylaştıkları konuşmalar yaptı.