Adana’nın sorumlu gençlerini bir araya toplayan Adana Kent Konseyi Gençlik Meclisi, gençlerin siyasete aktif katılımını sağlamak amacıyla yapılan kampanyaya hız kesmeden devam ediyor.
Farklı partilerin aday adaylarının Gençlik Meclisi’ni ziyaret ettiği bu süreçte ziyaretlere bir yenisi daha eklendi. Son olarak Eski Karaman Nüfus Müdürü CHP Aday Adayı Mustafa Metin Yalçın Gençlik Meclisi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Adana Kent Konseyi Danışma ve Dayanışma Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Gençlik Meclisi’nden birçok genç katıldı. Gençlik Meclisi’nin gönüllüleriyle sohbet tadında bir toplantı gerçekleştiren Yalçın, gençlerin ülkemizdeki önemini vurguladı. Gençlerin en büyük sorununun istihdam olduğunu ve gençlere bir an önce iş imkanları yaratılmasını söyledi. Sorunların çözülmek için var olduğunu belirten Yalçın, bu sorunların çözümünde CHP olarak yapacakları projeleri anlattı.

Başta aile sigortası, askerlik ve öğrencilerimizin yaşadığı yurt, burs ve harç gibi konularda açıklamalarda bulunan Sayın Yalçın, Adana’nın yaşadığı sıkıntıları ve çözüm önerileri üzerinde durarak CHP nin iktidar olması takdirde vatandaşlara sunacağı imkanları da anlattı. CHP Adana milletvekili aday adayı Mustafa Metin Yalçın, ildeki bazı STKları, esnafları ve ilçeleri ziyaret ettiğini ve çarşıda, pazarda, sokakta vatandaşlarla bir araya geldiğini, vatandaşların da kendisine yoğun ilgi göstermiş olduğu belirtti.

Gençlik Meclisi’nin sorularını yanıtlayan CHP aday adayı, “Milletvekili olduğunuzda size kolaylıkla ulaşabileceğiz mi?” sorusuna; “Ben içinizden biriyim, seçilsem de seçilmesem de hep yanınızda olacağım.” diye cevap verdi.

Bu ziyaretlerin devam edeceğini açıklayan Gençlik Meclisi gönüllüleri, tüm partilerin adaylarına kapılarının açık olduğunu ve istedikleri takdirde onları da ağırlayacaklarını vurguladı.