• USD 32,27
  • EUR 34,82
  • ALTIN 2.456,83
  • BİST100 10.302
  • BTC 62.953

Yavuz selim köşger Haberleri

yavuz selim köşger haberleri ve güncel yavuz selim köşger gelişmeleri, yavuz selim köşger ile ilgili tüm video, yavuz selim köşger fotoğrafları ve yavuz selim köşger haberleri Adana Haber Merkezi - Adana Son Dakika Haberleri sitemizde


Adana

Vali Yavuz Selim Köşger, Vakıflar Haftası münasebetiyle Vakıflar Bölge Müdürü Metin Evsen ile beraberindeki heyeti kabul etti.

Adana

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger kentteki projelerle ilgili görüşmek amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ı ziyaret etti.

Adana

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Nisan’da Adana’da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı...

Adana

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Güncel

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, on binlerce vatandaşlarımızı kaybettiğimiz 6 Şubat depremlerinin 1. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Adana

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Adana Ticaret Borsasını ziyaret ederek, ATB Kompleksinde incelemelerde bulundu.

Güncel

Vali Köşger, “ Cumhuriyet’imizin ilan edilişinin 100. yıl dönümünü kutluyor olmanın coşku, sevinç ve gururunu milletçe yaşıyoruz."dedi. 

Medya

Yerel Medya Güçbirliği Platformu Başkanı Kamil Yalçın Göl ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Valiliği görevine atanan Yavuz Selim Köşger’e hayırlı...

Adana

Vali Yavuz Selim Köşger, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ile Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram’ı ziyaret etti. 

Güncel

Vali Yavuz Selim Köşger, Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen programa katıldı.

Adana

Vali Yavuz Selim Köşger, Karataş ilçesinde düzenlenen 2023 yılı su ürünleri av sezonu açılış törenine katıldı.

Yerel Yönetimler

Vali Köşger, kendisine hayırlı olsun dileklerini ileten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’e iade-i ziyarette bulundu