İYİ Parti'nin, umulmadık bir zamanda, umulmadık bir yerlerden çıkıp gelen cesurların öyküleriyle dolu olduğunu ifade eden Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Coşar ve yönetim kurulu üyeleri seçildikleri ilk günden bu yana sürekli istişare halinde olarak seçim hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Haftalık olağan toplantılarının dışında divanı oluşturan üyelerin de kendi aralarında iletişim halinde olduklarını belirten Başkan Coşar, Seyhan ve Adana'da İYİ Parti'yi birinci parti, Genel Başkanları Meral Akşener'i de Başbakan yapmak için kolları sıvadıklarını söyledi.

İYİ Parti Seyhan İlçe Teşkilatı Yapılacak Seçime Hazır!

ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYORLAR

İYİ Parti Seyhan İlçe Teşkilatı Yapılacak Seçime Hazır!Yönetim Kurulunu oluşturan asil ve yedek üyelerin yanında gönüllü üyelerin de görev alarak İYİ Parti Seyhan İlçe'nin çalışmalarına destek verdiğini ifade eden Başkan Ahmet Coşar şu bilgileri paylaştı:

"Tüm ilçe ve en son olarak da il başkanlığı seçimini de sorunsuz ve birlik içerisinde tamamladık. İYİ Parti Seyhan İlçe Teşkilatı olarak Adana'da birinci parti olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çünkü; biliyoruz ki Millet Bizi Çağırıyor ve biz o gür sesi duyuyoruz. Girdiğimiz her hane halkıyla, ziyaret ettiğimiz her esnafla dertleşiyor, notlar alıyoruz. Biliyoruz ki, ilk genel seçimde Allah'ın izniyle Genel Başkanımız sayın Meral Akşener Başbakan olacak. Biz de, bu sorunları bir rapor halinde sunarak, vatandaşlarımızın dertlerine derman olacağız"