Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde yer alan; ardı ardına yaşanan depremlerde ağır hasar gören ve çökme riski bulunduğu için boşaltılarak tahliye edilen İşlek Apartmanı’na gece yarısı giren Mustafa T., mahalle sakinlerini harekete geçirdi. Kapı kolları, musluk bataryaları ve alüminyum peçetelikleri söküp çalmak isteyen zanlı, mahalleli tarafından suçüstü yakalandı. 

jakuzi

‘JAKUZİ’DE DAYAK

Ellerinde sopayla hırsızı önce boş binaların birinin banyosunda yer alan jakuzinin içine koyup, burada tekme ve tokatların yanı sıra sopalarla darp eden mahalleli, daha sonra şahsı ayaklarından tutup, yerlerde sürükleyerek binanın dışına çıkarttı. Aralarında kadınların da bulunduğu öfkeli kalabalık, Mustafa T.’yi linç etmek istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, ağlayarak af dileyen Mustafa T.’yi, vatandaşların elinden güçlükle alabildi. 

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Uğradığı saldırı sonucu kolu kırılan Mustafa T., önce hastaneye kaldırılarak tedavisi yapılıp, kırılan sol kolu da alçıya alındı; sonra da sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. “Borçlarını ödemek için paraya ihtiyacım vardı. Binayı boş görünce bunu fırsata çevirmek istedim” itirafını yapan Mustafa T., kendisine sopalarla saldıranlardan da şikayetçi olmadı. 14 kapı kolu, 3 musluk başlığı ve 2 adet de alüminyum peçetelik çaldığı tespit edilen zanlı tutuklandı.