Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, deprem bölgesi Osmaniye’de incelemelerde bulundu. Ziyaretleri kapsamında, Osmaniye Belediyesi Afet İrtibat Merkezini de gezen Orgeneral Çetin, “Halkımızın yarasını sarmak için, Sayın Valim, Belediye Başkanım, askeri, polisi seferberiz. Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda yaraları saracağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın emir ve talimatları da o şekilde. Biran önce iş bitene kadar buradayız.” Dedi. 

Kahramanmaraş merkezli 7.7. ve 7.6 şiddetindeki depremlerden etkilenen 11 il arasında yer alan Osmaniye’de yaralar sarılmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Osmaniye’ye gelerek depremin etkilediği bölgelerde incelemelerde bulundu.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Osmaniye'de

Orgeneral Çetin, ziyaretleri kapsamında, Vali Erdinç Yılmaz, Belediye Başkanı Kadir Kara, Mersin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, Osmaniye İl Jandarma Komutanı Can Altundarak ve beraberindeki heyetle birlikte, Osmaniye Belediyesi Afet İrtibat Merkezinde de incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Kadir Kara, koordinasyon merkezinde yürütülen çalışmalar hakkında Orgeneral Arif Çetin’e bilgi verdi. 
Afet irtibat merkezinden yürütülen çalışmalar konusunda Belediye Başkanı Kadir Kara’yı, kutlayıp teşekkür eden Orgeneral Çetin, çok güzel ve koordineli bir hizmet merkezi gördüğünü ifade etti.

Orgeneral Çetin, “Halkımızın yarasını sarmak için, Sayın Valim, Belediye Başkanım, askeri, polisi seferberiz. Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda yaraları saracağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın emir ve talimatları o şekilde. Biran önce iş bitene kadar buradayız.” Dedi. Orgeneral Arif Çetin, kentteki diğer deprem bölgelerinde incelemelerde bulunmak üzere afet irtibat merkezinden ayrıldı.