Adana ESOB Başkan Vekili, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Adana Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası Başkanı Şefik Aslan, Adana Lastikçiler Esnaf Odası Başkanı Muhsin Teze, Adana Kasaplar Esnaf Odası Başkanı M.Saruhan Yağmur, Adana Saatçi, Matbaacı, Tabelacı ve Camcılar Esnaf Odası Başkanı Celal Konuş, Adana Fotoğrafçılar Esnaf Odası Başkanı Bünyamin Yüce, Adana Yorgancılar Esnaf Odası Başkanı Yahya Yılmaz, Konya ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ertaş ve Denizli Dolmuş Koop Başkanı Navaf Ok’un da katıldığı ziyarette Başkan Sözütek’i tebrik edip,  bir de plaket verirken, Merhum Başkan Kazım Barışık için de başsağlığı dileyen Konya ESOB Başkanı Karamercan, “Başınız sağolsun. Kazım Barışık abimize Allah rahmet eylesin.  Yeri doldurulamaz bir yöneticiydi. Ama hayat devam ediyor. Kaldığı yerden bayrağı taşıyacaksınız. Sizlere de başarılar diliyoruz, Allah utandırmasın”dedi.

 

Başkan Sözütek de, taziye, tebrik ve plaketinden dolayı Birlik Başkanı Karamercan ve ziyaretçilerine ayrı ayrı teşekkür ederken, “Allah hepinizden razı olsun. Çok teşekkür ediyorum. Çok büyük incelik gösterdiniz. Böyle olsun biz de istemezdik, ama kader bu. Dua etmekten başka yapacağımız bir şey yok. Allah mekanını cennet eylesin”dedi.

 

Başkan Sözütek ve Karamercan ile misafirleri, gündemdeki ülke meseleleri ve esnafın sıkıntıları üzerine de konuşurken, seçim ortamı, Suriyeli mülteciler ve asayiş durumunun, piyasaları da negatif etkilediğini, rahat nefes almak için terörün durması, sağlıklı bir iktidarın işbaşına gelmesi ve Suriyeli göçmen meselesine çözüm üretilmesi gerektiğini ifade ettiler.

 

Bu arada, Başkan Sözütek’i, İnci Otel Sahibi Cahit Boğa ile Otel Müdürü Ali Aydoğdu da ziyaret ederek, kutlama ve taziyede bulundular.