Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın Cumhur İttifakı olarak Adana’da ortaya koyduğu hedef, yedi il teşkilatının katılımıyla düzenlenen Konya’da düzenlenen bölgesel toplantıda büyük destek gördü, yoğun alkış aldı.

Konya’da istişare toplantısı…

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla bir süre önce tüm Türkiye’de başlatılan “2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” temasıyla düzenlenen Bölgesel İstişare Toplantısı’na Konya merkezli olarak devam edildi. MHP Konya İl Teşkilatının ev sahipliğinde yapılan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı’nın divan başkanlığında icra edilen toplantıya Adana, Antalya, Aksaray, Mersin, Karaman ve Isparta teşkilatları katıldı.

Konya’da “MHP Adana”'ya "Adana Hedefi" Alkışı

Katılan isimler ve teşkilatlar…

Adana heyetinde MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyesi Uğur Öztürk, İl Divan Kurulu, il yöneticileri, ilçe başkanları ve yöneticiler, ilçe belediye başkanları, Ülkü Ocakları başkanları, KAÇEP temsilcileri ve belediye meclis üyeleri bulundu. Büyük bir disiplin içinde programda yer alan ve yüksek katılımla toplantıda temsil edilen MHP Adana teşkilatları dikkat çekti.

İYİ Partili Veysel Yıldız’dan "Dervişoğlu" Açıklaması İYİ Partili Veysel Yıldız’dan "Dervişoğlu" Açıklaması

“Devlet Bahçeli’nin evlatları olarak…”

Programda misafir il başkanları içinde sadece MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı konuştu. Başkan Yusuf Kanlı, “Türk Devletinin, Türk dünyasının ve İslam coğrafyasının yüksek medeniyete, adil ve huzurlu bir ortama ulaşması ve kavuşması hedefiyle, büyük bir özveri, sonsuz sabır ve yüksek bir şuur ile mücadele eden yol başçımız, Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin evlatları olarak bizler de 31 Mart yerel seçimlerinde yorulmadan, yılmadan büyük bir heyecan ve azimle çalışarak kutlu davamızı tüm Türkiye'de muzaffer kılacağız.” dedi.

Konya’da “MHP Adana”'ya "Adana Hedefi" Alkışı

Kanlı’nın konuşması yoğun alkış aldı

MHP ve Cumhur İttifakı’nın Adana’daki hedefini Konya’da da ilan eden Kanlı’nın “Kıymetli ülküdaşlarım; ‘Lider Ülke Türkiye’ hedefi vizyonuyla, üretken belediyecilik misyonuyla, Adana Büyükşehir ve 15 ilçe belediyesinin alayını Cumhur ittifakı olarak kazanma azmi ve inancıyla çalışıyoruz; Adanalı hemşehrilerimizin, kıymetli vatandaşlarımızın destekleriyle bunu başaracağız.” sözleri yoğun alkış aldı.