5ocakgazetesi.com'da yer alan habere göre Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında Hikmet Karaman ile eğer görüştükleri isimlerle anlaşılırsa yola devam etmeme kararı aldıklarını ve Hikmet Karaman ile kulüpte farklı bir rolde beraber yol yürümek istediklerini söylemişti. 

Aynı yayında yabancı teknik direktör istediğini vurgulayan Başkan Sancak, yabancı birkaç isimle görüşme halinde olduklarını aktarmıştı. 

ACABA ADANA DEMİRSPOR'A MI GELECEK?

Bu açıklamanın üzerine Hikmet Karaman, geçmişte Milan ve Juventus gibi takımları çalıştıran Massimiliano Allegri ile bir araya gelince akıllara "Acaba Adana Demirspor'un yeni teknik direktörü Massimiliano Allegri mi oluyor" sorusu geldi.

Hacıosmanoğlu'ndan İlk Gol Adanalı'ya! Bayram Akgül'ü Sildi, Ceyhun Kazancı'yı Atadı Hacıosmanoğlu'ndan İlk Gol Adanalı'ya! Bayram Akgül'ü Sildi, Ceyhun Kazancı'yı Atadı

Paylaşılan kareye dair yapılan açıklamada ise sadece, "Hikmet Karaman, Allegri ile Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye gelişi, Vincenzo Montella ve Türk futbolu üzerine sohbet etti." denildi. Görüşmenin detayları ise henüz bilinmiyor. 

Editör: Murat BERHUN