İlçe Başkanı Hasan Öztuğ ve yönetimi kapı kapı gezerek vatandaşla buluşuyor. Çukurova’da depremin ilk gününden beri yardım çalışmaları yapan ilçe teşkilatı bir yandan yaraları sarıp bir yandan da seçim çalışması yürütüyor.

Çukurova’da vatandaşların deprem sonrası normal hayata dönme çabaları sürerken aynı zamanda seçim atmosferi de hissedilmeye başlandı. Bu kapsamda sokak sokak, ev ev gezen İlçe Başkanı Hasan Öztuğ konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"KAPI KAPI DOLAŞIP, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ"

İlçe Başkanı Öztuğ açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya yardım etmek,  ücümüzle sahadayız olmaya da devam edeceğiz. Deprem öncesinde bütün ekibimizle seçim çalışmalarını organize edip hazırlığımızı tamamlamıştık, deprem sebebiyle seçim çalışmalarına ara verip yardım organizasyonlarına ağırlık verdik. Şimdi Adana’mızın yavaş yavaş normal hayata dönmesiyle birlikte bizlerde 14 mayısa kadar gece gündüz demeden ilk günkü heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımız Sn.Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda Milliyetçi Hareket Parti’mizi ve Cumhur İttifakı’mızı Çukurova’mızda ve Adana’mızda zirveye taşıyacağız. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Buradan da tüm vatandaşlarımızı sevgi,saygı ve muhabbetle selamlıyorum.”