Programa MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Genel Başkanı Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, MHP Adana Milletvekili Adayları, MHP İlçe Başkanları, partililer, STK temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış öncesinde Kur’an’ı Kerim ve dualar okundu.

MHP Feke'de Seçmen İletişim Merkezi Açılışı İzdihamı

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından kalabalık halk topluluğu ve protokol üyeleri Feke Belediyesi Recep Çağlar Düğün salonuna geçti. Burada Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşmalar yapıldı.

MHP Feke'de Seçmen İletişim Merkezi Açılışı İzdihamı

"HOŞ GELDİNİZ GADASINI ALDIKLARIM"

MHP Feke İlçe Başkanından sonra bir konuşma yapan Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel burada yaptığı konuşmada, "Protokol üyelerine ve misafirlere hoş geldiniz derken, kendisini her zaman destekleyerek 3 defa başkan seçen ve salonu hınca hınç dolduran Feke halkına hoş geldiniz gadasını aldıklarım sözleri coşkuyla alkışlandı.

MHP Feke'de Seçmen İletişim Merkezi Açılışı İzdihamı
Başkan Sel, "6'lı masayı oluşturan partiler ittifaklarını hep bir şeylerin pazarlığını yapmak üzerine kuruyorlar. Biz Cumhur ittifakına koşulsuz destek verdik. Ne Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı ne bir bakanlık ne de müdürlük istedik. Bizim derdimiz koltuk değil, bizim derdimiz vatandır vatan” dedi.  Program aday tanıtımı ve verilen ikramların ardından sona erdi.