İlk olarak Tüm Türk-İslam âleminin Mübarek Ramazanı Şerif’ini kutlayan MHP Milletvekili A Adayı Cahit Öztok yaptığı açıklamada,  “Gerçek güç sıçrayışta değil sarsılmaz ve kararlı duruştadır." mesajını verdi, 

Duruşu belirsiz ve kararsız, hamlelerin öngörüsüz ve vizyonsuz olması durumunda net olmasının mümkün olmadığına vurgu yapan MHP Adana Milletvekili A. Adayı Cahit Öztok açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kişi,  gelgitler içerisinde erozyona uğrar. Bu nedenle ben, ailem ve ekibim bu mukaddes dava için her zaman tarafız, duruşumuz hep nettir. Biz diyoruz ki duruşunu hiç bozma. Tarih zikzak yapanları değil onurlu insanları yüceltir”

“KUTLU DERGÂHIMIZ MHP, LİDERİMİZ SAYIN DEVLET BAHÇELİ’DİR”

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili A Adayı olan Adana’nın tanınan ve sevilen iş insanı Cahit Öztok seçim çalışmalarına artan bir tempoda devam ediyor. Kentin değişik bölgelerinde hemşerileriyle buluşup partisi ve Cumhur İttifakı’nın çalışmaları ve hedefleri doğrultusunda bilgilendirme yapıyor. 

“SAYIN DEVLET BAHÇELİ’NİN SONUNA KADAR EMRİNDEYİM”

Öztok ekibiyle yaptığı toplantıda şu görüşlere yer verdi:

“Önce ülkem ve milletim sonra partim diyen bilge liderimiz, Sayın Devlet Bahçeli’nin sonuna kadar emrindeyim. Türk Milletinin istikbal ve istiklalini tüm siyasi kaygılardan arınmış bir şekilde cansiperane savunup ve muhafaza etmeyi her şeyin üzerinde tutan partim MHP’nin hizmetindeyim. Uzun yıllardır sadece seçimlerin arifesinde değil her zaman ve mekânda maddi ve manevi olarak partim ve hemşerilerimin gönülden hizmetinde oldum ve olmaya devam edeceğim. 

“SİYASİ ANLAYIŞIMIZDA SEN-BEN YOK BİZ VAR”

Bütün ekip arkadaşlarımdan da tek bir isteğim var; Bu seçimde partimiz ve Cumhur İttifakı’mızın Cumhurbaşkanı adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan için zaman mefhumu tanımadan çalışalım ve 14 Mayıs da yapılacak olan seçimlerde zafere ulaşalım. Bizim siyasi anlayışımızda sen-ben yok biz var. Önceliğimiz ülkemiz ve ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine yükselmesine engel olmak isteyenlere fırsat vermemektir. Yani söz konusu vatansa gerisi teferruat. Bu uğurda mücadele edip siyaset yapan tüm dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum.”