Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Daha fazla çalışacağız, partili-partisiz demeden daha çok insanımıza ulaşmanın, her eve, her gönüle girmenin çabası içinde olacağız; düsturumuz bu olmalı.” dedi.

Başkan Avcı’dan istişare toplantısı

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İl Divan Kurulu ve İlçe Başkanları ile birlikte düzenlediği toplantıda teşkilat çalışmalarını istişare etti. Genel Merkezin talimatlarıyla ülke genelinde köylere kadar genişletilen çalışmaları, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla düzenlenen mitingleri anlatan Avcı, artık seçim havasına girildiğini vurguladı.

MHP'li Avcı'dan

“Hazırlıklarımız devam ediyor”

İlçe teşkilatlarından istenen mahalle temsilcilerinin değerlendirilip yeni güncelleme yapılmasına dair çalışmanın tamamlanmasından memnuniyet duyduğunu ifade eden Avcı, “Her mahallede davamıza sadık arkadaşlarımızın olması çok önemli.” dedi. Sandık görevlilerine yönelik eğitim taleplerini değerlendiren Başkan Avcı “Bununla ilgili çalışma her seçim öncesi yapılıyor. Bu seçim döneminde de sandık görevlilerimizin eğitimi için hazırlıklarımız devam ediyor.” bilgisini verdi.

“MHP bir misyon ve vizyon partisi”

Milliyetçi Hareket’in ilkeleri olan, bir misyon ve vizyon partisi olduğunu söyleyen İl Başkanı Bünyamin Avcı “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliğinde Ülkücü-Milliyetçi Hareket tüm mesaisini Türkiye için, Türk Milleti yapmaktadır. Yarım asrı geçen şanlı tarihimizde görülmüştür ki ülkemizin, milletimizin birliği, dirliği, huzuru, bekası için yapmayacağımız fedakârlık yoktur. Hedefimiz Türkiye’nin bölgesel güçten küresel güce erişmesidir.” şeklinde konuştu.

MHP'li Avcı'dan

“Daha çok insanımıza ulaşacağız”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Adana’da MHP olarak yedi, Cumhur İttifakı olarak on belediyemizle vatandaşlarımıza en güzel hizmeti götürmenin gayreti içindeyiz. Bununla beraber teşkilatlar olarak her zaman vatandaşlarımızla iç içeyiz. Daha fazla çalışacağız, partili-partisiz demeden daha çok insanımıza ulaşmanın, her eve, her gönüle girmenin çabası içinde olacağız; düsturumuz bu olmalı.” dedi.