Peygamber Efendimizin hadisleri içerisinde yer alan sporlardan biri olan okçuluğa, veliler yoğun ilgi gösterirken, turnuvada dereceye girenlere çeşitli ödüller ve katılım belgesi verildi.

Adana’da ilk defa düzenlendi

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvada dereceye giren velilere ödüller verildi. Okul Müdürü Mustafa Gürhan, velilerin gösterdikleri ilgiden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Adana’da ilk defa böyle bir etkinliğin düzenlendiğini belirten Gürhan, bundan sonraki yıllarda geleneksel hale getirileceğini söyledi.

Okçuluğun ata sporu olduğunu ifade eden Gürhan, “ Bunun yanı sıra Peygamber Efendimizin hadisleri içerisinde yer alan sporlardan biride okçuluk olduğu için, böyle bir çalışmayı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümresi ile beraber yapmayı uygun gördük. Velilerin yoğun katılımından dolayı  mutlu olduğunu ifade etti.” Gürhan ayrıca, bu tür organizasyonların velilerin kaynaşması, birbirlerini tanıması açısından da önemli olduğunu belirterek, “Turnuvaya katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.