Osmaniye Belediyesi’nin evden çıkamayacak durumda olan yaşlı, hasta ve engellilere yönelik başlattığı ATA Projesi kapsamında aileleri evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor. ‘Evimde Mutluyum’ sloganıyla başlatılan proje çerçevesinde banyo yaptırılması, saç-sakal bakımı, tırnak kesimi gibi verilen hizmetlerin yanında yaşlılar ve özel bakıma ihtiyaç duyan aileler de belirli aralıklarla ziyaret ediliyor. Ziyarette ailelerle sohbet eden belediye personelleri bir yandan yaşlı ve özel bakıma ihtiyaç duyan vatandaşları yalnız bırakmazken bir yandan da gelen talepleri dinliyor. Aileler tarafından personellere iletilen talepleri ise sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında karşılanıyor.  

Osmaniye'de Ata Projesiyle "ATA'lar Unutulmuyor!
“Vatandaşlarımızın daima yanındayız” diyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacer Burcu Yüceer, “Belediyemiz tarafından başlatılan ATA Projesi kapsamında Belediye Başkanımız Sayın Kadir Kara’nın talimatları doğrultusunda yaşlılarımızı ve özel bakıma ihtiyaç duyan ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Büyüklerimiz ve aile bireyleri ile sohbet ederek onlara hem yalnız olmadıklarını hissettiriyoruz hem de taleplerini dinliyoruz. Ailelerimizden gelen talepler olursa karşılamaya çalışıyoruz. Ailelerimizi yalnız bırakmayarak belirli aralıkla ziyaret etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu. 
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren aileler de, “Belediye personelleri bizleri yalnız bırakmıyor. Her zaman yanımızdalar. İhtiyaçlarımızı karşılayıp eksiklerimizi gideriyorlar. Bu hizmetlerden yararlanmamıza vesile olan Belediye Başkanımız Kadir Kara’ya teşekkür ederiz.” dediler.