Çocuklar için birçok etkinlik düzenleyen Osmaniye Belediyesi, çocukların çok sevindiği muhteşem bir yeniliğe daha imza attı. Osmaniye Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan sinema tırı barınma alanlarında gösterimlerine başladı. 
Depremin izlerini silmek ve çocukların motivasyonunu yüksek tutabilmek adına Sinema tırının ilk durağı Perşembe Kapalı Semt Pazarı oldu. Dev ekranda çizgi sinema gösterimine yoğun ilgi gösteren çocuklar stresten uzak keyifli bir gece geçirdiler.

Osmaniye'de Çocuklar İçin "Afet Sosyal Destek" Projesi!

Sarsıldık, birlikte yeniden kalkacağız. Buna inancımız tamdır diyen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; “Yaralarımızı sarmak için tüm gücümüzle depremin ilk anından itibaren çalışıyoruz. Yaşadığımız yıkıcı depremin geleceğimiz çocuklarımız üzerinde yarattığı izleri silebilmek ve onları geleceğe hazırlamak için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Yavrularımız için animasyon ekiplerimizle birlikte birçok etkinlikler düzenledik. Bu etkinliklere bir yenisini daha ekleyerek kıymetli çocuklarımız ve hemşerilerimiz için özel sinema tırı hazırladık. Patlamış mısır, meyve suyu ikramlarımızla birlikte dev ekranda sinema keyfini birlikte yaşıyoruz. Osmaniye’mizden desteklerini esirgemeyen Kültür ve Turizm Bakanlığı’mıza ve Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT)’na teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle bu zor günleri Osmaniye olarak birlik beraberlikle omuz omuza aşacağız.” İfadelerini kullandı.       

za