Konser öncesi binlere seslenen Belediye Başkanı İbrahim Çenet, canla başla çalışarak yaptıkları her işte gençlerin içerisinde bulunacağı güzel projeler yapacaklarını söyledi.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftası etkinlikleri çerçevesinde Osmaniye Belediyesi'nin organizasyonuyla Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Bahar Şenlikleri'nde konser düzenlendi. Ünlü sanatçı 'Sefo'nun üniversite kampüsü içerisindeki stadyumda sahne aldığı konserde binlerce kişi doyasıya eğlendi. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı konsere katılan binlerce kişi ünlü şarkıcının ‘Tutsak’ ve 'Bilmem mi?' şarkılarıyla eğlencenin doruk noktasını yaşadı. Konser boyunca en sevilen şarkılarını konsere katılan binlerce kişiye söyleyen rap müziğin son zamanlarda parlayan yıldızı Sefo, sahne performansıyla da gençlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Konuşmasında Belediye Başkanı İbrahim Çenet’e teşekkürlerini sunan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “Bugün Cumhuriyeti’mizin kurucu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da bağımsızlık ateşini yaktığı tarihin 105. yıl dönümünü kutluyoruz. Konserin üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşmesine ön ayak olan değerli Başkanımız İbrahim Çenet Bey’e de teşekkürlerimi sunuyorum. Herkese güzel bir konser diliyorum. 19 Mayıs Atatürk Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun” dedi. 

Osmaniye'de Zabıtadan Unlu Mamul Üreticilerine Denetim Osmaniye'de Zabıtadan Unlu Mamul Üreticilerine Denetim

Osmaniye'de Coşkulu 19 mayıs Konseri
“BİZ YARIŞ BİTTİKTEN SONRA DA KOŞAN ATLARIZ”
Konser öncesi binlerce kişiye seslenen Belediye Başkanı İbrahim Çenet, “Osmaniye’mizin sokaklarından gezerken caddelerinde yürürken bizlere vermiş olduğunuz selamlar var ya helal olsun size Osmaniye’m. Biz 31 Mart akşamı ne dedik. Biz yarış bittikten sonra da koşan atlarız dedik. Çünkü bizim içimizde alaca bir at var. Durmadan koşar dedik. Nerde olduğumuzun önemi yok biz zamansız koşarız dedik. Yüksekova’da da koşarız İstanbul’da da koşarız kendi memleketimiz başımız üstünde Osmaniye’mizde de koşarız. Bugün 19 Mayıs, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun. 19 Mayıs ruhu bugün aramızda. Bakın Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, o dönem bitap düşmüş bir halk düşünün. Diyor ki, gidin Toros Dağları’na bakın. Orada hala bir çadır kalmışsa ve o çadırın dumanı tütüyorsa korkmayın. Bu milleti kimse yıkamaz diyor. Bu milleti kimse yıkamaz. Onun için bizim gönlümüz Çukurova kadar engin ama başımız Toroslar kadar diktir. Bunu kimse unutmasın. Var ol Osmaniye sağ ol Osmaniye diyoruz. Bizim geçmiş tarihimizde dünyanın sömürgeci güçlerine karşı vermiş olduğumuz mücadele var ya bugün mazlum milletlerin ilham kaynağı olmuştur. Onun için buradan Doğu Türkistan’a da Gazze’ye de selam olsun diyoruz. Hayatını kaybeden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere onun silah arkadaşlarına şerefli Türk askerlerine Allah’tan rahmet diliyoruz. Devraldığımız bu mirası milli şuurlar sizlerle birlikte yaşatmak için de var gücümüzle çalışacağımızı sizlere ifade etmek istiyoruz. Sizleri çok seviyoruz. Bugün Osmaniye bir başka güzel, Osmaniye’miz sel olmuş. Çok çalışacağız canla başla çalışacağız ve yaptığımız her işte siz gençlerimizin muhakkak içinde bulunduğu çok güzel projeler yapacağız” diye konuştu. 
Konserin sonunda Belediye Başkanı İbrahim Çenet ve eşi Ebru Çenet Hanımefendi ile Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, şarkıcı Sefo’ya çiçek takdim ederek Karatepe Kilimi hediye etti.
 

Editör: Murat BERHUN