Hüseyin Sözlü döneminde "Devlet Bahçeli" adı verilerek temeli atılan ve 2020 yılında adı "15 Temmuz Şehitler Köprüsü" olarak değiştirilerek Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından devralınan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü bağlantı yolu yapım işi 30 Eylül tarihinde bitmesi gerekirken tamamlanamamıştı. Tarih 9 Ekim'i gösterdiğinde de bağlantı yolunun tamamlanmadığı gözleniken yakın süreçte tamamlanabileceği izlenimi verdi.

Bölgede az sayıda iş makinesinin çalışması yapım işinin tamamlanma sürecine girdiği değerlendirmesi yapılmasına neden oldu. 

bağlantı yolu

Ancak, Şehir Hastanesi, Balcalı hastanesi, Çukurova Üniversitesi, Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile Adana Stadının güzergahı durumundaki bölgede yapılan çalışmaların gecikmesiyle vatandaşın çektiği çile de büyüyor.

Yetkililer ise herangi bir açıklama yapmıyor. Her iki yönde yapılan geçici yol düzenlemeleri ise yolu uzatırken, araç trafiğinin de artmasına neden oluyor.  Hem sürücüler hem de hastaneleri ve üniversitelere gitmekte olan vatandaşlar bağlantı yolunun bir an önce tamamlanmasını bekliyor.