Karalar, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili’ne hitaben kaleme aldığı mektubunda, Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekerek, “Her gün televizyon izlerken Gazze'nin ve Gazzelilerin durumunu görünce içim parçalanıyor” ifadelerini kullandı.

Daha önce belediye meclisinde alınan Gazze’ye yardım kararı doğrultusunda sürecin hızlandırılmasını isteyen Karalar, gıda ve insani yardımın, devlet yetkilileri ve Kızılay koordinasyonuyla doğru noktalara ulaştırılmasının önemine değindi.

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru'dan Sarıçam’da Mahalle Ziyaretleri
AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru'dan Sarıçam’da Mahalle Ziyaretleri
İçeriği Görüntüle

Başkan Karalar mesajında ayrıca, "Başlattığımız ve düşündüğümüz, söz verdiğimiz işleri sırayla yapacağınızdan şüphem yok. Emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma sevgi ve selamlarımı iletiyorum" diyerek, görevdeki belediye yönetimine güvenini ve desteğini de iletti.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Gazze için almış olduğu yardım kararı kamuoyunda büyük takdir toplamıştı. Yardım sürecinin hızla tamamlanması bekleniyor.