Adana Demirspor’un önemli taraftar grubu Şimşekler, gelişmelerle ilgili olarak yazılı açıklama yaptı. Ercan Albay’ın sözleşmesinin sürdüğünü ve bunun üzerine Samet Aybaba’nın kapalı kapılar ardından gelmek için çalışma başlattığını anlatan Şimşekler grubu, şu görüşlere yer verdi:
Aldığımız bilgilere göre Samet Aybaba son günlerde üstüne vazife olmayan işlere kalkışmış. Adana Demirspor Taraftarının sevgilisi, son 20 yılda yaşadığımız 3 şampiyonluğun mimarı, yüreklerde baş köşede olan imparator Ercan Albay’ın sözleşmesi devam ederken Samet Aybaba kapalı kapılar ardında kulisler çevirip, Demirspor Taraftarının ısrarla istediği Hocamızın ve teknik heyetin ayağını kaydırmak için Adana’da her gün görüşmeler yapıyormuş. Böyle bir kirli oyun kendi sözleşmesi devam ederken başına gelse acaba ne hissederdi. Yaklaşık 20 yıl önce Adana Demirspor’umuza yaşattıklarını ve takımı küme düşürüşünü çabuk unutmuş. Bu sezon Antalya’yı düşürdüğü durumlar malum. Son yıllarda ilk 5’e oynayan bir takımı alıp rezil etmek ve küme düşürmenin zeminini hazırlamak kendi açısından zor olmasa gerek… Antalya taraftarlarıyla görüşmelerimizde Samet Aybaba’nın istenmeyen adam olduğunu her fırsatta söylüyorlar.
Aynı acıları, rezillikleri Adana Demirspor’umuza da tekrar yaşatmak ve kulübü bitirmek için mi tezgahlar çeviriyorsun Samet Hoca. Kendinde bu yetkiyi nerden buluyorsun. Sen kimsin ki Adana Demirspor’un geleceği ve kaderiyle ilgili konularda kendini söz sahibi hissediyorsun. Sana bizim müsade edebileceğimiz gafletine mi düştün. Taraftarın kalmasını istediği ve sözleşmesi devam eden Ercan Hocamızın arkasından işler çevirmen hangi kişiliğe sığar… Zaten var olan borcu 2 katına çıkarmak ve kulübü felakete sürüklemek cesareti nerden geliyor.
10 Yıl sonra bin bir güçlükle çıktığımız PTT 1.lig’ de Demirspor’umuzun sana emanet edilmesine ve senin iç işlerimize karışmana müsade eder miyiz sanıyorsun.
En kısa zamanda yanında dolaşan insanları da al ve nereye gidiyorsan git. Adana Demirspor’umuzu sana ve oğlun gibi menajerlere yedirmeyiz…
BİZ SENI TANIDIK AMA SEN ADANA DEMİRSPOR TARAFTARINI TANIYAMAMIŞSIN, HAYIRDIR HOCA HAYIRDIR..


Altı gün oldu elektrik yine gelmedi


Adana Demirspor’un kesilen elektriği yine gelmedi. Tam altı gün oldu. Önceki gün taraftarlar Aytaç Durak tesislerine gelerek karanlıkta mum yakıp hem yönetimi protesto edip hem de gidişattan duydukları sıkıntıyı dile getirdiler.
Dün haftanın ilk günüydü. Elektrik kesintisinin ise altıncı günü. Adana Demirspor böyle bir rezaletle karşı karşıya. Tarihinde bir gün bile elektriği kesilmeyen Demirspor’un elektriği günlerce kesildi ve tarihi çınar karanlıkta kaldı.