Ziyaretlerini Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke ilçeleriyle devam ettirdi. İlçeler, beldeler ve köylere kadar gitti. Kentin varoşlarında halkı dinledi. Mahallelerde açık hava toplantıları yaptı. Ev ziyaretlerini de ara vermeden sürdürdü. Seçim bürosu parti örgütünü aratmıyor. O, son olarak da Kozan ilçesinde hem örgüt, hem de halkla kucaklaştı.

 

DANIŞMA MECLİSİ’NE KATILDI

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı avukat Soner Çetin, Kozan’da coşkuyla karşılandı. Çetin, ilk olarak CHP Kozan ilçe Başkanı Yusuf Karavelioğlu, İmamoğlu ilçe Başkanı Benal Karagöz, başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile partinin eski meclis üyeleri ile yöneticilerinin de katılımıyla bir toplantı yaptı. Çetin, 1 hafta önce de yıllar sonra yapılan CHP Kozan ilçe Danışma Kurulu toplantısına da katıldı.

SONER ÇETİN İLE KAZANIRIZ

CHP Kozan ilçe Başkanı Yusuf Karavelioğlu, Soner Çetin’i tanıdıklarını, çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, “Kendisi örgütten gelen bir isimdir. Çetin’e güvenimiz tamdır. Tabandaki gücünü biliyoruz. Kozan ilçemizde de önemli bir ağırlığı var. Aday gösterilmesi halinde hem Büyükşehir, hem de Kozan’da seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Uzun bir aradan sonra düzenlediğimiz ve 1 hafta önce yapılan Danışma Kurulu Toplantısına da davetimiz üzerine bizi kırmayarak katıldığı için de kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

KOZAN’I ALACAĞIZ

Karavelioğlu’nun konuşmasının ardından Soner Çetin söz aldı. Parti yöneticilerine, kadın ve gençlik kollarına, kendisi için bir araya gelen ve emek verenlere teşekkür ederek sözlerine başladı. Çetin,  “Ne yazık ki Kozan, uzun yıllar partimizin en zayıf olduğu ilçelerden biriydi. Biz bu gidişata son vereceğiz. Büyükşehir rüzgarıyla Kozan’ı da alacağız. Adaylığımızın açıklanması halinde burada örgütümüzle bir komite kuracağız. Örgütümüzle, kadın ve gençlik kollarımızla, gidilmedik bir tek köy bırakmayacağız, Kozan’ı adım adım gezeceğiz. Bize destek veren ilçe başkan  ve yöneticilerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, partililerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

ESNAF GEZİSİ YAPTI

Toplantının ardından örgüt yöneticileriyle birlikte ilçeyi gezen Soner Çetin,  esnaf, kadınlar ve gençleri dinledi.  İlk olarak Saimbeyli caddesi üzerinde esnaf ziyaretinde bulunan Çetin, büyük bir ilgiyle karşılandı. Esnaflar, Çetin’e destek sözü verirken, işlerinin durgunluğundan  yakındılar. Vatandaşlar, Soner Çetin’e, ilçeye yaptığı ziyaret nedeniyle teşekkür ettiler, seçime uzun bir süre olmasına rağmen sorunlarına sahip çıktığı için aday gösterilmesi halinde oy vereceklerini söylediler. İlçede coşkuyla karşılanan Çetin, aynı coşkuyla uğurlandı.