Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi’nde mücadele eden Adana İdmanyurdu’nda yönetim, teknik heyet ve futbolcular, Atlıspor Kulübü’nde buluştu.

Merkez ilçe Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya gelen kadın futbolculara; Kulüp Başkanı Metin Taylancı, yönetim kurulu üyeleri Hikmet Özaltunbulat ve Volkan Ertan, Teknik Direktör Adnan Avcı ve kulüp doktoru Mehmet Koytürk de eşlik etti.

Atlıspor Kulübü Başkanı Dr. Bülent Büyükiz, eşi Dr. Tülay Büyükiz ile birlikte konukları ile yakından ilgilenirken, onlarla da futbol üzerine sohbet etti. Tülay Büyükiz, takım kaptanı Songül Paksoy’a bir demet çiçek sunarken, zorlu lig maçları öncesinde de Adana İdmanyurdu’na başarı dileğinde bulundu.

Bülent Büyükiz de, Adana’nın ekonomik, sosyal ve ticari kimliğinin yanında bir spor kenti olarak da öne çıktığını vurgulayarak, “Yıllardır Kadınlar 1. Futbol Ligi’nde Adana’yı başarı ile temsil eden Adana İdmanyurdu’nu burada ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu güzide kulübümüze imkan ve olanaklar ölçüsünde gereken katkı ve desteği vermeye hazırız” dedi.

Atlıspor kulübü hakkında genç sporculara da bilgi veren Büyükiz, 2013 yılında Mersin’de organize edilecek olan; ‘Akdeniz Oyunları’ kapsamındaki engel atlama binicilik yarışlarının da Adana’da Atlıspor Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirileceğini, bunun da kentin tanıtımına önemli bir katkı sunacağını da sözlerine ekledi.

Adana İdmanyurdu Kulüp Başkanı Metin Taylancı da, kulüp olarak köklü bir geçmişe sahip oldukları gibi uzun yıllar Adana’yı ‘Süper Lig’de temsil ettiklerinin altını çizerek, başarıya giden yolda desteğe ihtiyaç duyduklarını anlattı. Ligde şu anda istedikleri konumda olmadıklarını, ancak çabuk toparlanacaklarına inandığını dile getiren Taylancı, katkı ve destekleri nedeniyle de Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve Atlıspor Kulübü Başkanı Bülent Büyükiz’e teşekkür etti.