Günü tek antrenmanla geçiren takımda arka adalesinde hafif bir gerilme bulunan Onur Demirtaş çalışmaya katılmadı.Sağlık ekibi tarafından tedavisine başlanan başarılı futbolcunun Pazar gününe yetişmesi bekleniyor..
 
Bugün yapılan çalışmanın ilk bölümünde Teknik Direktör Kemal Kılıç takımın pisikolojik olarak rahatlaması için ayak tenisi oynattı.Kendiside oyuna katılan tecrübeli teknik adam yaptığı usta hareketlerle bu oyunda ne kadar başarılı olduğunu gösterdi.

Turuncu Beyazlı futbolcular tıpkı Buca maçında olduğu gibi Giresun  maçında taraftarların tribünleri dolduracağına inanıyorlar.Zorlu maç için taraftarlarda sabahın erken saatlerinde  karşılaşmanın oynanacağı 5 Ocak stadı etrafında toplanacaklar.

Sakatlığı nedeniyle Samsunspor maçında forma giyemeyen Emre Aktaş sakatlığının devam ettiğini ve Giresun maçında oynamak istediğini söyledi.Bugün yapılan çalışmada düz koşu yapan golcü futbolcu ‘’ Ağrılarım azaldı.Hafta başından bu yana havuz tedavisi uyguluyorum.Şartlar ne olursa olsun Pazar günü takımdaki yerimi almak istiyorum.Sağlık ekibimiz forma giymem için yoğun bir çalışma gösteriyor.İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle Giresun maçında takımdaki yerimi alacağım ‘’dedi.