Akşam saatlerinde  günün ilk çalışmasını yağmur altında yapan takımda moraller yerinde.Karşıyaka maçında cezalı duruma düşen Rahman ve Sedat Cumartesi günü oynanacak olan maçta forma giyemeyecek.Bu arada İstanbul’da ameliyat olan Talha Mayhoş taburcu oldu.Genç futbolcunun evinde dinleneceği ve daha sonra tedavisinin devam edeceği belirtildi.

Mbilla’nın tedavisi sürüyor

Geçtiğimiz hafta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Mbilla’nın tedavisi sağlık ekibi tarafından devam ediyor.Dün yapılan antrenmanı kenardan izleyen siyahi oyuncunun durumu netlik kazanmadı.

Takım Cuma günü gidiyor

Bu arada Manisaspor maçı için takım Cuma günü havayolu ile İzmir’e oradan da Manisa’ya geçecek.Son çalışmasını orada yapacak olan kafile daha sonra maç saatini bekleyecek.

 

Eriş’’ Taraftarımıza yeni yıl hediyesi vermek düşüncesindeyiz’’

2012 yılının son maçında Manisaspor’u yenmek istediklerini söyleyen Levent Eriş’’ Taraftarımız 2013’e mutlu girmeli’’diye konuştu.Zorlu bir maç olacağını söyleyen Eriş’’ Aslında maçtan önce Hayrullah’ın U-20 Milli takımına gitmesi bizleri çok mutlu etti.Eminim sırada diğer şans verdiğimiz futbolcular var.Cumartesi günü ligin önemli takımlarından birine karşı mücadele edeceğiz.Rakibimiz  Erciyes’i[i] deplasmanda yenmeyi başardı.İki takım içinde güzel bir maç olacak’’ifadelerini kullandı.