Mavi-lacivertli kulübün idari binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Adana Demirspor Kulübü Başkan Vekili Erdeniz Çelebi, "Adana Demirspor Kulübü çok büyük bir camiaya sahiptir. Bizler tüm futbolcularımızın olduğu gibi sakatlanan futbolcumuzun da yanındayız. Ahmet Çenet´in futbolundan çok memnunuz. Ancak biz kendisinin kişiliğinden de çok memnunuz. Sakatlığı süresince primlerini de tam olarak verdik, ödemeye de devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kart cezalıları Orhan Terzi ve Ceyhun Yelkenci ile yine sakat olan Yaşar´a da primlerini tam olarak ödediklerini kaydeden Çelebi, "Biz yönetim kurulu olarak Orhan ve Ceyhun´un gördükleri kartları hak etmediklerini düşünüp primlerini ödedik. Aynı şekilde Yaşar´a da sakatlığı nedeniyle primini verdik. Yönetim kurulu olarak hem şampiyonluk adımları atıyoruz, hem de önümüzdeki sezonun temelini atıyoruz" dedi.

2 yıllık sözleşmeyi imzalayan Ahmet Çenet ise yönetim kuruluna teşekkür etti. Ahmet, "Yönetim kurulumuz bana sözleşmemin uzatılması teklifini ettiğinde çok sevindim ve Adana Demirsporuma bir ömür boyu imza atacağımı söyledim. Takım arkadaşlarım da şampiyonluk yolunda gereğini yapıyorlar. Ben şimdi sahalarda değilim ancak takımımız bu sezon Bank Asya Ligi´ne çıkacak. İşte ben de o zaman formayı giyeceğim. Buna tüm kalbimle inanıyorum" diye konuştu.