13.00'da oynanacak olan maçla ilgili olarak demirspor'da sıkıntı yok. Teknik direktör Mustafa Uğur, maç öncesinde futbolcularının moral düzeyinin üst seviyesinde olduğunun altını çizdi.
Hafta içi idmanlarının çoy iyi geçtiğine dikkat çeken Mustafa Uğur, "bizim için önemli olan idmanların maça olumlu yansıması. Futbolcularım artık bu bilinç içerisindeler. En önemli olan özellikle ise formayı alanın bırakmaması."dedi.
Tavşanlı maçının zor geçeceğine vurgu yapan Mustafa Uğur,"rakibimiz ligin tabanında. Kesinlikle bize baskı kurmaya çalışacaklar. Ancak bizim için nasıl oynayacağımız önemli.  İstikrarı sahaya yansıtacağız. Her zamanki futbolumuzu yansıttığımız takdirde 3 puana ulaşan taraf biz oluruz."diye konuştu.
-----------------------------------------------------------------------
Mustafa Aydın yönetecek

Bugün oynanacak olan Tavşanlı- Adana Demirspor karşılaşmasını Trabzon bölgesinden Mustafa Aydın yönetecek. Yardımcılıklarını ise Ordu bölgesinden Uygar Bebek ile Ankara bölgesinden Ayhan Akgöz yapacak. Kütahya'da oynanacak olan karşılaşma 13.00'da başlayacak.
------------------------------------
Keremcan'dan güvence
Son iki haftada aldığı formayı üzerinden çıkarmayan sol bek Keremcan, takım halinde ahengi yakaladıklarını ve bunun devam edeceğini dile getirdi. İki haftalık galibiyet serine, Tavşanlı maçıyla yeni bir halka ekleyeceklerini de sözlerine ekledi.
Kartal galibiyetinin tribünleri mutlu etme anlamında önemli olduğuna vurgu yapan Keremcan,"Taraftarlarımız şimdi de bizden iyi haber bekliyor. Kesinlikle bu bilinçle sahaya çıkacağız." diye konuştu.
------------------------
Sadece Yusuf yok...
Takımda sadece Yusuf'un sakatlığı sürüyor. Yaklaşık 7 haftadır takımdan uzak kalan Yusuf'un büyük ihtimalle ikinci yarının ilk maçlarında takıma katılacağı öğrenildi. Yusuf, bir an önce takıma katılmak istediğini açıkladı.
Yusuf'un yanı sıra golcü Gökhan Kaba'da takıma katıldı. İki haftadır sakatlığı nedeniyle kadroya giremeyen Gökhan Kaba, Tavşanlı maçının 20 kişilik kadrosuna alındı.  Tecrübeli oyuncu, mücadelelerinin devam edeceğini açıkladı.
---------------
Golcü 'devam' dedi
Demirspor'un Brezilyalı golcüsü Junıor, 'gollere devam' dedi. Şimdiye kadar attığı 9 golle bir anda dikkatleri üzerine çeken ve deyim yerindeyse Demirspor'u sırtlayan Junıor, Tavşanlı takımı karşısında da ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.
Demirspor'un kaliteli isimlerden oluştuğunu anlatan Junıor,"Mevlut kalite başarı olarak öne çıkıyor. Bizim için gol atmak önemli ama önemli olan Demirspor'un başarılı olması. Tavşanlı karşısına 3 puan için çıkacağız."diye konuştu.