Adana Demirspor'da hazırlıklar tamamlandı. BAY geçilen haftanını ardından iki maçı kalan Demirspor, aynı zamanda da hedefini belirledi. Mavi-lacivertliler yarın Çankırıspor ile oynayacak ve devamında ise ilk yarısının son maçında Adıyamanspor'u ağırlayacak. Dolayısıyla iki maçtan ise 6 puan bekleniyor.
Bu hedef doğrultusunda adımını atan Demirspor'da tüm hazırlıklar tamamlandı. takımda herhangi bir sorun yok. Demirspor'u ürküten tek konu ise saha zemininin bozuk olması. Bununda üstesinden gelecek olan Şimşek, hangi koşulda olursa olsun yenmekten başka bir düşüncesi yok.
Çankırı takımının ligin alt sıralarında olması Demirspor'u pek ilgilendirmiyor. Daha önceleri zayıf takımlara karşı puan kaybeden mavi-lacivertliler bu kez işi şansa bırakmak istemiyor. Çankırı karşısında baskılı oynayıp goller atarak, 3 puanı alıp Adana'ya dönmeyi hesaplayan Demirspor, daha sonra ise Adıyamanspor maçını da kazanarak devreyi zirvede bitirmek istiyor.
----
Adem Sarıtaş yönetecek
Pazar günü oynanacak olan Çankırıspor-Demirspor karşılaşmasını Sivas bölgesinden Adem Sarıtaş yönetecek. Yardımcılıklarını ise Niğde bölgesinden Özer Velioğlu ile Sivas bölgesinden Egemen Eren yapacak.
 
----
 
Dikkatli olmalıyız
Takımın teknik direktörü Durmuş Ali Çolak, dikkatli olmak zorunda olduklarını anlatırken,"Zayıf veya güçlü takım kavramına inanmıyorum. Önemli olan bizim ne yapacağımız. Bu anlamda gerekli dersleri çıkardık. "dedi.
Tüm zayıf takımların kendilerine karşı direnç gösterdiğini dile getiren Çolak,"Tüm zayıf takımlar bize direnç gösteriyor. Bizde bunun üstesinden geleceğiz. Futbolcularıma güveniyorum."diye konuştu.
----
 
Sait ile Bedri'nin sakatlığı sürüyor
Takımın iki sakat oyuncusu Sait ile Bedri'nin durumu devam ediyor. Sait idmanlara çıkamıyor. Bedri ise yavaş yavaş idmanlarda yeralmaya başladı ama henüz istenilen düzeyde değil.
takımdan uzak kalmanın acısını yaşayan Sait,"Üzüntülüyüm ama bir an önce iyileşmem gerekiyor. Sanırım ikinci yarıda takımdaki yerimi alacağım."diye konuştu.
-------
Tayfun idmana çıkmadı
 
Takımın golcüsü Tayfun Özkan idmana çıkmadı. Dün yapılan idmanda dinlendirilen Tayfun Özkan'ın herhangi bir sakatlığının olmadığını öğrenildi. Tayfun bugün ter idmanına katılacak.
Çankırıspor'u ciddiye aldıklarını anlatan Tayfun Özkan,"Rakibimizi ciddiye almalıyız. İki maçıda kazanıp yolumuza devam etmeliyiz. Bunu başaracağız."şeklinde konuştu.
------
Haftanın maçları
 
Çankırı-DEMİRSPOR
Adıyaman- Sarıyer
Körfez - Denizli
Altınordu- Beypazarı
Mardin - Fethiye
Bandırma - 1461 Trabzon
Eyüp - Alanya
Kızılcahamam- Kırklareli